reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
A oto moje szalenstwa blekitno turkusowe chlopcowe... DSC02395.jpg
DSC02396.jpgDSC02397.jpg
To jest czesc I, a zamowilam juz czesc druga:-)te ciuszki sa glownie z rozmiaru 62, dresik z brazowymi spodniami 56 i pare wiekszych ciuszkow,ktore akurat mi sie bardzo podobaly. to sa tutejsze markowe ciuszki, a ze jestem pozapisywana w roznych klubach, to dostaje maile np. przecena 50% tylko dzis itp, gdzie naprawde mozna je duzo taniej dostac i spelniac marzenia:-)
w nastepnej partii mam wiecej ciuszkow 56.
Tak jak pisze Anisen, taki sredni bobas z waga 3-4 kg na poczatku bedzie noic 56.i to tak do 2 miesiaca. tez nie lubie jak potem ciuchy wisza jak na haku;-)takze owszem, na krotko,ale troche ciuszkow 56 trzeba miec. no chyba ze ie jakiegos kolosa urodzi,czego Wam nie zycze. troche tez zalezy od dlugosci dziecka. warto wiec kupowac zamiast spioszkow takie ubranka z odkrytymi nozkami(ucieklo mi teraz jak to ie nazywa), zawsze mozna skarpetki zalozyc, a ciuszki sa dluzej dobre:-)

powiem Wam ja to ciuchara jestem:-D,fatalny nalog...

Załączniki

• DSC02395.jpg
    DSC02395.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC02396.jpg
    DSC02396.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC02397.jpg
    DSC02397.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 32
Justynaj - słodziaki ten dresik te statki a kolory jakie ładne suuuuuper :) wstaw koniecznie drugą partię ciuszków bo cuuudowne!

A to ciucharstwo to i ja mam wszczepione za skóre :)

Justynaj, prześliczne, a dresik czad (kocham paski!).
Też jestem "ciuchara", nie powiem, ale teraz to mnie w każdym sklepie najpierw na dziecięcy ciągnie - normalnie jakby tam jakieś magnesy były zainstalowane ;-)

reklama
Justynaj super ubranka..typowo chłopięce:)

A ja dzisiaj byłam w komisie dziecięcym I kupiłam super ozdobe...kwiatka z misiami z mamas&papas, jak się za misia pociągnie to gra:) w kolorze brazowo-kremowym, wiec idealna...I juz wisi na oknie:) a dałam 15zl:p

Do góry