reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
fajne zakupy już robicie;)
Ja to na razie neutralne kupuję;) po córze mam stosy całe - moja w rozmiar 56 wchodziła może tydzień dwa, potem już tylko 62 i wzwyż, ale jak się urodziła to miała 55cm;) więc jak dziewczynka to nie poszaleję już z ciuchami, a jak się pofarci z płcią przeciwną to będzie szaleństwo w kolorze blue i będę kupowała trochę, choć w domu to pewnie w różach będzie chodził jak nikt nie będzie widział, bo ciuchów po starszej od groma :-D:rofl2:
wy tu juz w wózkami ogarnięte nawet ;)

ja przy Misi miałam Jedo Bartatine Alu Plus - super na śniegi i zimę - latem męczarnia z lekka, bo ciężki, koła wielkie - ale ja tylko po chodnikach chodziłam no i szybko spacerówka była, która zresztą została mi dla drugiego, bo jak nówka wygląda.
Ale głęboki sprzedałam i już drugi raz nówki nie kupię, bo mi szkoda na rok 2 tys. wydawać;) teraz upoluje chyba Murę z allegro - jeszcze nie mam przekonania;)

agagsm- ja tez ogladalam wczeniej mure,ale do wersji spacerowej nie moglam sie przekonac. Ta "kierownica" dla dziecka zamiast palaga jakos tak mnie zniechecila, ale poza tym wozeczek super! :)

reklama
Mi się mura tez bardzo podoba...zwłaszcza w wersji głębokiej...ale kurcze...ta spacerówka....niby super np na lato...ale zima...z tym krótkim daszkiem....

Ja dzisiaj byłamw smyku I ogladałam wózki...I jestesmy na 100% zdecydowani na x-landera xa kolor America limited:)na allegro cały zestaw za 1899zł...wiec chyba znosnie

Do góry