reklama
P
Pustiszi
Gość
Dziękujemy za pamięć !!
justynaj
Fanka BB :)
A oto moje szalenstwa blekitno turkusowe chlopcowe...
To jest czesc I, a zamowilam juz czesc druga:-)te ciuszki sa glownie z rozmiaru 62, dresik z brazowymi spodniami 56 i pare wiekszych ciuszkow,ktore akurat mi sie bardzo podobaly. to sa tutejsze markowe ciuszki, a ze jestem pozapisywana w roznych klubach, to dostaje maile np. przecena 50% tylko dzis itp, gdzie naprawde mozna je duzo taniej dostac i spelniac marzenia:-)
w nastepnej partii mam wiecej ciuszkow 56.
Tak jak pisze Anisen, taki sredni bobas z waga 3-4 kg na poczatku bedzie noic 56.i to tak do 2 miesiaca. tez nie lubie jak potem ciuchy wisza jak na haku;-)takze owszem, na krotko,ale troche ciuszkow 56 trzeba miec. no chyba ze ie jakiegos kolosa urodzi,czego Wam nie zycze. troche tez zalezy od dlugosci dziecka. warto wiec kupowac zamiast spioszkow takie ubranka z odkrytymi nozkami(ucieklo mi teraz jak to ie nazywa), zawsze mozna skarpetki zalozyc, a ciuszki sa dluzej dobre:-)
powiem Wam ja to ciuchara jestem,fatalny nalog...
To jest czesc I, a zamowilam juz czesc druga:-)te ciuszki sa glownie z rozmiaru 62, dresik z brazowymi spodniami 56 i pare wiekszych ciuszkow,ktore akurat mi sie bardzo podobaly. to sa tutejsze markowe ciuszki, a ze jestem pozapisywana w roznych klubach, to dostaje maile np. przecena 50% tylko dzis itp, gdzie naprawde mozna je duzo taniej dostac i spelniac marzenia:-)
w nastepnej partii mam wiecej ciuszkow 56.
Tak jak pisze Anisen, taki sredni bobas z waga 3-4 kg na poczatku bedzie noic 56.i to tak do 2 miesiaca. tez nie lubie jak potem ciuchy wisza jak na haku;-)takze owszem, na krotko,ale troche ciuszkow 56 trzeba miec. no chyba ze ie jakiegos kolosa urodzi,czego Wam nie zycze. troche tez zalezy od dlugosci dziecka. warto wiec kupowac zamiast spioszkow takie ubranka z odkrytymi nozkami(ucieklo mi teraz jak to ie nazywa), zawsze mozna skarpetki zalozyc, a ciuszki sa dluzej dobre:-)
powiem Wam ja to ciuchara jestem,fatalny nalog...
Załączniki
P
Pustiszi
Gość
Justynaj - słodziaki ten dresik te statki a kolory jakie ładne suuuuuper wstaw koniecznie drugą partię ciuszków bo cuuudowne!
A to ciucharstwo to i ja mam wszczepione za skóre
A to ciucharstwo to i ja mam wszczepione za skóre
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Justynaj cudowne są!! ja też zapoluję... ale wciąż czuję potrzebę potwierdzenia płci zanim się rozkręcę...
Anisen
kochamy Cię mocno
Cudna ta błękitno - turkusowa kolekcja ))
malinka1984
justynaj, ja też chcę takie dla mojego!!! u nas mam wrażenie te wszystkie kolory takie wypłowiałe, a te twoje takie intensywne - super
diablica3010
mama na cały etat
blue jeszcze nie wiem kiedy pojde na usg...cos około 22 tygodnia wiec wrzesień tak 2 tydzień....jeszcze troszke
reklama
lkasia
Justynaj super ubranka..typowo chłopięce
A ja dzisiaj byłam w komisie dziecięcym I kupiłam super ozdobe...kwiatka z misiami z mamas&papas, jak się za misia pociągnie to gra w kolorze brazowo-kremowym, wiec idealna...I juz wisi na oknie a dałam 15zl
A ja dzisiaj byłam w komisie dziecięcym I kupiłam super ozdobe...kwiatka z misiami z mamas&papas, jak się za misia pociągnie to gra w kolorze brazowo-kremowym, wiec idealna...I juz wisi na oknie a dałam 15zl