reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Nic mi nie mówicie o tym że się dłuży 🤣🤣 już mam dosyć 🤣 41 tygodni to jednak trochę długo 🤣 jutro jadę do szpitala, także będzie wywoływanie. Mam nadzieję że uda się już pierwszego dnia coś zadziałać, bo najbardziej smuci mnie siedzenie w szpitalu :(
Daj znać, jak tam bo u mnie też planowe wywoływanie w 39tc więc już za chwilę. Mam nadzieję, że pojdzie szybko u Ciebie i będziesz w końcu kogla utulic to upragnione cudo:)

reklama
Nic mi nie mówicie o tym że się dłuży 🤣🤣 już mam dosyć 🤣 41 tygodni to jednak trochę długo 🤣 jutro jadę do szpitala, także będzie wywoływanie. Mam nadzieję że uda się już pierwszego dnia coś zadziałać, bo najbardziej smuci mnie siedzenie w szpitalu :(
Koniecznie daj znać jak tam Wam idzie ❤️ trzymam kciuki żeby jutro był wielki dzień ❤️

Zerknelam dziewczyny na chwilkę co u Was słychać i czy jest jakiś nowy dzidziuś❤️ dzielnie się trzymacie 😁 przeczytałam o tych nockach nieprzespanych i różnych dolegliwościach i kurczę też jeszcze niedawno tak miałam. Te bezsenne noce i te bóle w kroczu i skurcze. Nie chciałabym już tego przechodzić ale coraz bliżej dziewczyny🤗 Anetalol trzymam kciuki za Ciebie i maluszka ♥️ ciężka droga ale przepiękne wydarzenie przed Wami. Za momencik będzie po wszystkim. Termin miałyśmy identyczny a moja tulisia skończyła wczoraj 2: tygodnie❤️ nie jest lekko... Ale pocieszam się że to wszystko się ułoży 😉 życzę Wam dziewczyny powodzenia♥️

No to powodzenia, oby szybko i sprawnie poszło. Trzymam kciuki 🥰

Mały update. Jestem w szpitalu od wczoraj, wczoraj nic nie robili. Dziś założyli balonik... Ojej... Baaaaaardzo nieprzyjemne aż łzy wycisnęło ze mnie. Mówiłam już że mam niski próg bólu ? 😅 Także, po baloniku 1,5 h leżenia pod ktg... I potem można robić wszystko, a nawet jest zalecane aby się ruszać

Mały update. Jestem w szpitalu od wczoraj, wczoraj nic nie robili. Dziś założyli balonik... Ojej... Baaaaaardzo nieprzyjemne aż łzy wycisnęło ze mnie. Mówiłam już że mam niski próg bólu ? 😅 Także, po baloniku 1,5 h leżenia pod ktg... I potem można robić wszystko, a nawet jest zalecane aby się ruszać
Powodzenia ☺️ oby szybko poszło i ze znieczuleniem tak jak chciałaś 😊

A właśnie dziś rano sprawdzalam czy coś pisałaś 😶‍🌫️
Kurcze, mam nadzieję, że pojdzie w miarę gładko i jak najmniej boleśnie.
Ja niestety z tych co mają też niski próg bólu 😆

To trzymamy kciuki żeby szybko i w miarę już bezboleśnie poszło (choć tego się uniknąć nie da 😅)

Dzisiaj już poraz kolejny weszłam zobaczyć czy jest jakaś wiadomość od Ciebie 😊 życzę powodzenia. Picieszaj się tym , że niedługo zobaczysz swoje szczęście ♥️ a ja panikowałam przed porodem jakbym jakaś traumę przechodziła a na porodówce mi mówili że skurcz silny a ja nawet nie westchnęłam tzn ból czułam ale walczyłam z nim. A położna mi powiedziała że bez niej bym urodziła 😁 3 mam kciuki i czekam na piękną wiadomość ❤️

reklama
Dzisiaj już poraz kolejny weszłam zobaczyć czy jest jakaś wiadomość od Ciebie 😊 życzę powodzenia. Picieszaj się tym , że niedługo zobaczysz swoje szczęście ♥️ a ja panikowałam przed porodem jakbym jakaś traumę przechodziła a na porodówce mi mówili że skurcz silny a ja nawet nie westchnęłam tzn ból czułam ale walczyłam z nim. A położna mi powiedziała że bez niej bym urodziła 😁 3 mam kciuki i czekam na piękną wiadomość ❤️
Jak sobie radzicie w domku? Dzieci szczęśliwe czy okazują jednak trochę zazdrości?
A napisz jeszcze proszę ile trwał poród- wiem że każdy jest inny itp ale staram się trochę pocieszyć przed swoim, że będzie chociaż krótszy niż poprzednie 🙈

Do góry