Aaa rozumiem, dziękujęNiedokładność pomiarów. Lekarz na zwykłej wizycie kontrolnej sprawdza mniej więcej długość dzieciątka. Obowiązujący będzie termin porodu wyznaczony na prenatalnych ztam bardzo dokładnie dziecko mierzą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa rozumiem, dziękujęNiedokładność pomiarów. Lekarz na zwykłej wizycie kontrolnej sprawdza mniej więcej długość dzieciątka. Obowiązujący będzie termin porodu wyznaczony na prenatalnych ztam bardzo dokładnie dziecko mierzą.
Dlatego też do porodu wymagane są badania prenatalne 1 i 2 trymestru, bo na tej podstawie sprawdzają terminy poroduAaa rozumiem, dziękuję
Tak ja dzisiaj też dorwałam cole po dłuższej przerwieA ja mam smaka na pepsi przed ciąża słodkie, gazowane napoje mogły dla mnie nie istnieć a teraz mogę pic codziennie
A ja jak kiedyś czasami lubiłam puszeczkę zimnej coli tak teraz odrzuca mnieTak ja dzisiaj też dorwałam cole po dłuższej przerwie
Gratulacje Trzymam kciuki za Was1,5 cm człowieka idealnie w punk 7+6/8+0, serduszko pięknie bije
a ja za to mam ogromnego smaka na zupki chińskieA ja mam smaka na pepsi przed ciąża słodkie, gazowane napoje mogły dla mnie nie istnieć a teraz mogę pic codziennie