reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Dzień dobry.

Jak tam samopoczucia?
Ja dzis obudziłam się "połamana", mój 4-latek od wczoraj z katarem gigantem i już wiem, że nie pojdzie do końca tygodnia do przedszkola. Szkoda mi go, bo by się mega męczył. Więc mam dziś i jutro pracę + opiekę ;)

Ktoś dziś wizytuje?

nasz wspólny ciążowy smak 😂😂
Czy nasza grupa jest już prywatna? 🤔
U mnie wizyta w poniedziałek (dziś 10+2) i mega się niecierpliwie 🙄
nie mówiłam jeszcze w pracy, chciałabym poinformować po pozytywnych prenatalnych 🥹
u mnie też wizyta w poniedziałek 🙃 a prenatalne 2 lipca zbliżają się już małymi krokami. ☺️ nie ukrywam że już trochę się stresuje, ale będzie ze mną mąż, wiec będzie dodatkowe wsparcie ☺️

Ja też stawiałam na owoce ale ostatnio zauważyłam że jak zjem ich trochę na wieczór, to boli mnie żołądek i bardzo mi ciężko 😞
na wieczór właśnie jem tylko coś lekkiego, owoce faktycznie w dużej ilości trochę są później odczuwalne, a ja teraz jem ich bardzo dużo skoro sezon 😋

Dzień dobry.

Jak tam samopoczucia?
Ja dzis obudziłam się "połamana", mój 4-latek od wczoraj z katarem gigantem i już wiem, że nie pojdzie do końca tygodnia do przedszkola. Szkoda mi go, bo by się mega męczył. Więc mam dziś i jutro pracę + opiekę ;)

Ktoś dziś wizytuje?
Hej dziewczyny :)

Ja po pracy wczoraj leżałam na kanapie i oglądałam na Netflix głupie reality show - moje iq spada 🤣 ale jakoś sobie leżę i nie myślę o tych mdłościach 🥲 mam wrażenie że mega wróciły
Wczoraj musiałam pojechać do Lidla i prawie tam zwymiotowałam 🥲
zaczęłam się nawet zastanawiać czy tych leków na mdłości nie wziąć bo od kilku dni mnie męczą znowu i nie mogę żyć , ale boję się że później znowu odstawienie i większe mdłości - tak źle i tak niedobrze 😁
przez ten nawrót mdłości jakoś moje samopoczucie jest lekko mówiąc negatywne
Ta ciąża tylko ładnie wygląda na YT i instagramie a rzeczywistość swoje 🤪

Udanego dnia dziewczyny 😁

na wieczór właśnie jem tylko coś lekkiego, owoce faktycznie w dużej ilości trochę są później odczuwalne, a ja teraz jem ich bardzo dużo skoro sezon 😋
Też staram się jeść owoce
Kupiłam małe jabłka i jak łapią mnie mdłości to jem jabłko
Jak mam wzdęcie to biorę espumisan i jest okey :)

reklama
Ja cisne truskawki caly czas jak jamochłon 😃wczoraj mi sie tak chcialo rosolu.. ugotowalam i mi zaczal smierdziec :(
Ja dzisiaj 7+6 i dalej mdlosci męczą jak tylko otworze oczy ehh

Do góry