reklama
Dzień dobry.
Jak tam samopoczucia?
Ja dzis obudziłam się "połamana", mój 4-latek od wczoraj z katarem gigantem i już wiem, że nie pojdzie do końca tygodnia do przedszkola. Szkoda mi go, bo by się mega męczył. Więc mam dziś i jutro pracę + opiekę
Ktoś dziś wizytuje?
Jak tam samopoczucia?
Ja dzis obudziłam się "połamana", mój 4-latek od wczoraj z katarem gigantem i już wiem, że nie pojdzie do końca tygodnia do przedszkola. Szkoda mi go, bo by się mega męczył. Więc mam dziś i jutro pracę + opiekę
Ktoś dziś wizytuje?
Migotka2024
Fanka BB :)
Ja dzisiaj obudziłam się o drugiej i nie spałam do piątej , na szczęście zasnęłam dalej ja dzisiaj wizytuje ale piersi idę zrobić usg . Miłego dnia dziewczyny
W.anna
Ja też stawiałam na owoce ale ostatnio zauważyłam że jak zjem ich trochę na wieczór, to boli mnie żołądek i bardzo mi ciężkoJa dziś jednak postawiłam na owocki, ale jutro zapoluję dobrej nocy!
Mialla26
u mnie też wizyta w poniedziałek a prenatalne 2 lipca zbliżają się już małymi krokami. nie ukrywam że już trochę się stresuje, ale będzie ze mną mąż, wiec będzie dodatkowe wsparcienasz wspólny ciążowy smak
Czy nasza grupa jest już prywatna?
U mnie wizyta w poniedziałek (dziś 10+2) i mega się niecierpliwie
nie mówiłam jeszcze w pracy, chciałabym poinformować po pozytywnych prenatalnych
Mialla26
na wieczór właśnie jem tylko coś lekkiego, owoce faktycznie w dużej ilości trochę są później odczuwalne, a ja teraz jem ich bardzo dużo skoro sezonJa też stawiałam na owoce ale ostatnio zauważyłam że jak zjem ich trochę na wieczór, to boli mnie żołądek i bardzo mi ciężko
Mimimka89
czekolada by Ci tego nie zrobiłaJa też stawiałam na owoce ale ostatnio zauważyłam że jak zjem ich trochę na wieczór, to boli mnie żołądek i bardzo mi ciężko
S
sylwia114@
Gość
Hej dziewczynyDzień dobry.
Jak tam samopoczucia?
Ktoś dziś wizytuje?
Ja po pracy wczoraj leżałam na kanapie i oglądałam na Netflix głupie reality show - moje iq spada ale jakoś sobie leżę i nie myślę o tych mdłościach mam wrażenie że mega wróciły
Wczoraj musiałam pojechać do Lidla i prawie tam zwymiotowałam
zaczęłam się nawet zastanawiać czy tych leków na mdłości nie wziąć bo od kilku dni mnie męczą znowu i nie mogę żyć , ale boję się że później znowu odstawienie i większe mdłości - tak źle i tak niedobrze
przez ten nawrót mdłości jakoś moje samopoczucie jest lekko mówiąc negatywne
Ta ciąża tylko ładnie wygląda na YT i instagramie a rzeczywistość swoje
Udanego dnia dziewczyny
S
sylwia114@
Gość
Też staram się jeść owocena wieczór właśnie jem tylko coś lekkiego, owoce faktycznie w dużej ilości trochę są później odczuwalne, a ja teraz jem ich bardzo dużo skoro sezon
Kupiłam małe jabłka i jak łapią mnie mdłości to jem jabłko
Jak mam wzdęcie to biorę espumisan i jest okey
reklama