reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ja jutro jadę do rodziców 🙈 i się dowiedzą 😂😂😂 w niedzielę jedziemy do spa 🙂 może trochę odpocznę, bo młody będzie miał babcia, dziadka i ciocie do dyspozycji 😂. Nie ukrywam, że przy aktualnym samopoczuciu nie wiem, czy mnie ten wyjazd cieszy, czy przeraża 😂
🧖 omg ale supeeeeer 🤩 zrelaksujesz się i zapomnisz o objawach, będzie dobrze. Udanego wypoczynku 😙

reklama
ja zawsze mało piłam teraz 2 litry samej wody to wchodzi już w pierwszej połowie dnia ,tyle że też czasem nie mogę zaspokoić pragnienia sama woda a dodatkowo odbija mi się strasznie po niej🫣
Co do piersi to lewa bardziej obolała🫢
Kogo też odrzuca od kawy? Żeby mi kawa nie smakowała 😂😱

@Lilka7 witaj😊

Miłego dnia 😘
Jejku mi też kawa tak średnio wchodzi
Codziennie ma inny smak mimo że piję tą samą 🥲

Z piersiami jak najbardziej jedna wrażliwsza od drugiej. Z piciem nie ma tragedii, najgorzej z posiłkami 😜
U mnie piersi na równo 😁
Ale jakoś nie mam tak żeby w ciągu dnia mnie bolały
Są drażliwe jak je dotknę
Rano jak wstaję to czuję że bolą a później w ciągu dnia jak nie dotykam jest okey

Dziewczyny a jakiej pasty do zębów używacie ?
Jestem totalnym zębowym freakiem ale od kiedy mam objawy mycie zębów to dla mnie udręka przez miętowy smak pasty do zębów 🥲
Widziałam że w ogóle są pasty dla ciężarnych ale nie wiem czy to nie jest chwyt marketingowy

Jestem totalnym zębowym freakiem ale od kiedy mam objawy mycie zębów to dla mnie udręka przez miętowy smak pasty do zębów 🥲
Widziałam że w ogóle są pasty dla ciężarnych ale nie wiem czy to nie jest chwyt marketingowy
to mi sie wlasnie zaczal ten problem.. wloze tylko szczoteczke do ust i bleeee. A juz sie cieszylam, ze nie mam mdlosci ..

ja elmex i narazie nie mam problemu

Witajcie mamuśki ❤️
Ale wy tu ostatnio dużo piszecie. Ledwo wyrabiam na zakrętach. Co was nadrobię to zaś 7 nowych stron 💪 witam nowe mamuski!!! Fajnie, że jesteście ❤️

reklama
Do góry