A ja ledwo chodzę, zrobię pare kroków i się czuję jak po maratonieJa wiem jedno- szybko na zakupy nie pójdę dzisiaj starałam się je zrobić, ale to była droga przez mękę, już pod koniec miałam łzy w oczach tak mi się wymiotować chciało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja ledwo chodzę, zrobię pare kroków i się czuję jak po maratonieJa wiem jedno- szybko na zakupy nie pójdę dzisiaj starałam się je zrobić, ale to była droga przez mękę, już pod koniec miałam łzy w oczach tak mi się wymiotować chciało
Ja mam uraz do ryby ostatnio poczułam zapach smażenia ryby to już prawie do kibelka biegłamA ja nie mogę patrzeć na mięso, na wędlinę od razu odruch wymiotny. Aleee jak złoto wchodzi uwaga! SALCESON czosnkowy.
ja dziś zjadłam mózg wieprzowyA ja nie mogę patrzeć na mięso, na wędlinę od razu odruch wymiotny. Aleee jak złoto wchodzi uwaga! SALCESON czosnkowy.
Ja właśnie dzisiaj na obiad zjadłam bułkę z wędliną i musztardą - wczoraj w serialu wspomnieli i już siedziało mi w głowieA ja nie mogę patrzeć na mięso, na wędlinę od razu odruch wymiotny. Aleee jak złoto wchodzi uwaga! SALCESON czosnkowy.
też jej uzywamWłaśnie dzisiaj użyłam zielonej i jest lepiej