Kimiko
Moderator
Jak się czujecie?
Ja czuję się normalnie raczej. Brzuch boli jak na okres i to chyba tyle. Mieszkam za granicą wiec bety nie zrobię, do lekarza nie pójdę… musze czekać, najwcześniej na prywatne usg planuje iść okolo 8 tygodnia, chyba że będzie się coś działo.
niestety ja Ci tego nie powiem, sama myślę o wszystkich możliwych opcjach, łącznie z ciążą pozamacicznaJa mam bóle krzyża i ogólnie dopóki nie będę mieć potwierdzonej tej bety ze dwa razy to nie wierzę miałam też plamienie dwa dni temu może to było to
Implementacyjne - nic nie wiem, czuję się jakoś przedziwnie, czytam też w międzyczasie o ciąży pozamacicznej potrzebuję żeby ktoś mi powiedział żeby przestać
trzyma kciuki żeby wszystko było ok, z resztą jak u każdej z nasJa też mam okropne bóle krzyżowe. Najgorzej jak długo jestem w jednej pozycji. Test robiłam 3 dni przed @ był cień cienia. Następnego dnia poleciałam na betę wynik 47,10 po 48 h wynik 180 wizytę u ginekologa mam we wtorek boję się jak nie wiem co. Jestem po 2 stratach więc myśli w głowie milion.