reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Mam nadzieję, że mój nie przekroczy 3500. 😉

Słyszałyście może o zbiórce dla powodzian? Finansowo nie pomogę, padł nam pięć i odkładaliśmy przez lato, by kupić teraz coś na zimę, są też inne wydatki, ale zaczęłam dziś segregację naszych ubrań i może przynajmniej w ten sposób pomożemy.
Tak bardzo przykro jak patrzy się na to co się dzieje na Śląsku. 😔
Gdzieś mi wpadło że ubrań podobno nie zbierają

Gdzieś mi wpadło że ubrań podobno nie zbierają
Też słyszałam że ubrań nie. Większość szkół i przedszkoli organizuje zbiórki. Można wejść na ich strony i zobaczyć co aktualnie jest potrzebne. U nas zbierają wodę butelkowana i żywność długoterminowa. Dzisiaj syn zostawił w szkole potrzebne rzeczy...ale wiadomo to kropla w morzu potrzeb

A jak dziewczyny wasza waga? Jesteście zadowolone?
Mnie głowa aż boli o tą wagę...🙈 Już myślę o tym że od wiosny trzeba będzie troszkę się poruszać na rolkach😁 niby dużo nie przebrałam, ale przeraża mnie to , że apetyt mam całkiem niezły a spalania już takiego nie ma , bo zwyczajnie nie daję rady nawet pójść dalej na spacer. Dzisiaj rano po wyjściu z domu kolka i co chwila muszę się zatrzymać no i ten nie przyjemny rozrywający ból w zasadzie to nawet nie wiem jak to określić.

reklama
Ja mam wrażenie że tyje od powietrza 😅 wcale dużo nie jem, całkiem sporo się ruszam, jeszcze na kijki chodzimy z koleżankami i ogólnie wiem że to waga w normie ale mam też z tyłu głowy że kiedyś to będzie trzeba zrzucić 😂 a po dwóch poprzednich ciążach wcale łatwo nie było mimo że też jakoś dużo nie przytulam. Wiem ze taki problem to nie problem 🙃 ale sobie rozkminiam

Do góry