reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

reklama
Wiem co czujesz… ja mam mutacje w genach BRCA2 i co roku mUsze robić markery… póki co były w normie ale muszę tez sprawdzić jednak chyba dopiero po ciąży… super ze dzidzia rośnie i to NajwazniejsE ❤️
Jestem zdania, ze wszystko zaczyna się w głowie, jeśli same dopuścimy do czarnych myśli to one do nas przyjdą. Oczywiście badać się trzeba, ale nie można od razu zakładać najgorszego, ja się przejęłam, ale wierzyłam ze będzie dobrze :)

Ft4 i ft3 w normie.
Dziwnie dzisiaj się czuję, podbrzusze pobolewa jak na @, kręgosłup (krzyżowo - lędźwiowy) również boli. Mam strasznie napięte mięśnie i uczucie jakby okres miał przyjść. Nie plamię, ale to takie dziwne uczucie...

Mam dzisiaj to samo. Takie głupie uczucie właśnie jak przed okresem. Może zbliża się termin miesiączki i to dlatego? Tak jak byłam spokojna tak dzisiaj zaczynam panikować że coś jest nie tak

Hej dziewczyny mam nadzieje ze u Was tez nocka dobrze minęła! 🥰
U mnie dzisiaj super nastrój od rana bo synek po raz pierwszy odkąd skończyłam go karmić miał dwie pobudki w nocy zamiast 3!😜 ale się czuje zrelaksowana i wyspana 😂

Słuchajcie w sobotę mam wesele. Byłyście kiedyś w ciąży na weselu? Jak wspominacie? Głupie pytanie wiem 😅 ale zastanawiam się jak ja wytrzymam, kiedy 22 max to ja już śpię taka jestem padnięta po całym dniu 😅

Mam dzisiaj to samo. Takie głupie uczucie właśnie jak przed okresem. Może zbliża się termin miesiączki i to dlatego? Tak jak byłam spokojna tak dzisiaj zaczynam panikować że coś jest nie tak
o tym nie pomyślałam. W sumie organizm jest jak zegar.
Dzisiaj na śniadanie zrobiłam mleko z płatkami owsianymi, borówkami i nektarynką. Też macie takie dziwne smaki? Męczą mnie zaparcia... Na próbę dzisiaj wezmę suszoną śliwkę. Czytałam, że suszona śliwka jest polecana w ciąży, bo uspokaja przyszłą mamę. Ciekawe.

reklama
Hej dziewczyny mam nadzieje ze u Was tez nocka dobrze minęła! 🥰
U mnie dzisiaj super nastrój od rana bo synek po raz pierwszy odkąd skończyłam go karmić miał dwie pobudki w nocy zamiast 3!😜 ale się czuje zrelaksowana i wyspana 😂

Słuchajcie w sobotę mam wesele. Byłyście kiedyś w ciąży na weselu? Jak wspominacie? Głupie pytanie wiem 😅 ale zastanawiam się jak ja wytrzymam, kiedy 22 max to ja już śpię taka jestem padnięta po całym dniu 😅
Ja bylam niedawno, w sumie dzien po pozytywnym teście. Troche tańców, dobre żarełko i odmawianie % co chwila, ale wszystkim mowilam,że prowadzr w drodze powrotnej wiec nikt się nie domyślał;) tymbsrdziej ze ktos musial bo to 200km bylo od domu. O 2 sie zwinęliśmy choc od 23 spalam na stole chyhabze ze zmęczenia 😅. Ale zle nie bylo, wspominam dobrze 😁

Do góry