P
Patrycjaa89
Gość
Kurde to nie wiem czemu Ci spada przy tak małej dawce.tak, połówkę 25, bo mam duże mdłości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde to nie wiem czemu Ci spada przy tak małej dawce.tak, połówkę 25, bo mam duże mdłości
Ja miałam na początku maja coś koło 2.35 a tydzień temu 0.25, lekarz mówił że tak może byćJa na początku maja jak badałam to miałam tsh 2,31, a jak w piątek trafiłam do szpitala z tymi wymiotami to wyszło 0,44
A ft4 musiałaś zbadać? Mi w ginekolog i endokrynolog powiedzieli, że oprócz tsh w ciąży ważne jest ft4Ja miałam na początku maja coś koło 2.35 a tydzień temu 0.25, lekarz mówił że tak może być
Ja robiłam ft3, ft4 i ATPO...cokolwiek to wszystko jestA ft4 musiałaś zbadać? Mi w ginekolog i endokrynolog powiedzieli, że oprócz tsh w ciąży ważne jest ft4
Wzrost beta HCG naturalnie obniża TSH.Kurde to nie wiem czemu Ci spada przy tak małej dawce.
Nie badałam, ale widzę na zleceniu na 29 czerwca mam zrobić m.in Tsh i ft4A ft4 musiałaś zbadać? Mi w ginekolog i endokrynolog powiedzieli, że oprócz tsh w ciąży ważne jest ft4
Mi nie obniża wręcz przeciwnie podwyższa.Wzrost beta HCG naturalnie obniża TSH.
Tak to cały zestaw tarczycowy tez robiłam ale w ciąży tylko tsh i ft4Ja robiłam ft3, ft4 i ATPO...cokolwiek to wszystko jest