Serduszkowa1988
Zaciekawiona BB
Ja mam 23 prenatalne, więc czekamy razemDziewczyny która z Was ma teraz USG 22 czerwca ?
Ja się tak stresuje i mi się dłuży ze nie wytrzymam chyba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 23 prenatalne, więc czekamy razemDziewczyny która z Was ma teraz USG 22 czerwca ?
Dziewczyny która z Was ma teraz USG 22 czerwca ?
Dziewczyny która z Was ma teraz USG 22 czerwca ?
Ja mam prenatalne 21 a to jeszcze tyyyyyle czasu...Dziewczyny która z Was ma teraz USG 22 czerwca ?
My mamy wesele w lipcu ale będziemy dopóki synek nie padnie czyli pewnie do 21 MaxHej dziewczyny mam nadzieje ze u Was tez nocka dobrze minęła!
U mnie dzisiaj super nastrój od rana bo synek po raz pierwszy odkąd skończyłam go karmić miał dwie pobudki w nocy zamiast 3! ale się czuje zrelaksowana i wyspana
Słuchajcie w sobotę mam wesele. Byłyście kiedyś w ciąży na weselu? Jak wspominacie? Głupie pytanie wiem ale zastanawiam się jak ja wytrzymam, kiedy 22 max to ja już śpię taka jestem padnięta po całym dniu
Ja będę rozjaśniać pod koniec czerwca będzie wtedy 11+ ileś także liczę na to ze będzie oki chcoaz coraz częściej slysze ze teraz można w ciąży ze za inne specyfiki niż kiedyśPowiedźcie mi farbujecie włosy w ciąży w pierwszym trymestrze? Mam na myśli raczej rozjaśniacz niż ciemne farby bo wiadomo że te nie mają amoniaku.