reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

reklama
Czyli trochę nas jest. Ja się bronię przed tym detektorem tętna bo wiem ze jak go kupię to będę w nocy wstawać po kilka razy i mierzyć . To zdecydowanie nie dla mnie bo chyba bym zwariowała. A jeszcze nie daj Boże cos bym źle zmierzyła i nie mogła wyczuć tętna to już zawał u mnie jak nic.
No ale nie wybiegam tak daleko bo u mnie dopiero 8t3d 🙄🙄🙄🫣

Ja miałam mieć prenatalne 21.06 ale mam przełożone na 24.06. teraz czekam na wizytę kontrolną , miała być jutro ale dzwonili żeby być dzisiaj. Narazie od położnej wiem że wyszla liczne komórki zapalne w cytologii ale o dziwo 2 grupa bo od min 3 lat męczyłam się z 3 gr cyto.

Hej dziewczyny mam nadzieje ze u Was tez nocka dobrze minęła! 🥰
U mnie dzisiaj super nastrój od rana bo synek po raz pierwszy odkąd skończyłam go karmić miał dwie pobudki w nocy zamiast 3!😜 ale się czuje zrelaksowana i wyspana 😂

Słuchajcie w sobotę mam wesele. Byłyście kiedyś w ciąży na weselu? Jak wspominacie? Głupie pytanie wiem 😅 ale zastanawiam się jak ja wytrzymam, kiedy 22 max to ja już śpię taka jestem padnięta po całym dniu 😅
My mamy wesele w lipcu ale będziemy dopóki synek nie padnie czyli pewnie do 21 Max 😊

reklama
Powiedźcie mi farbujecie włosy w ciąży w pierwszym trymestrze? Mam na myśli raczej rozjaśniacz niż ciemne farby bo wiadomo że te nie mają amoniaku.
Ja będę rozjaśniać pod koniec czerwca będzie wtedy 11+ ileś 😊 także liczę na to ze będzie oki chcoaz coraz częściej slysze ze teraz można w ciąży ze za inne specyfiki niż kiedyś

Do góry