reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

Dziewczyny które maja opryszczki- co stosujecie ? Ja brałam zawsze hascovir control w tabletkach ale teraz nie wiem czy można a wlasnie mi wyszła :/

reklama
Dziewczyny które maja opryszczki- co stosujecie ? Ja brałam zawsze hascovir control w tabletkach ale teraz nie wiem czy można a wlasnie mi wyszła :/
Można!!!
Ja już keidys pisałam, ze w ciąży wyszła mi po ra zpierwszy opryszczka. Ja brałam ogromne dawki hascoviru i to kilka razy bo później miałam opryszczki nawracające.
Na początku się bałam w ogole brać bo to jednak leki ale ginekolog mnie opierdzielala ze groźna to jest opryszczka a nie hascovir

Można!!!
Ja już keidys pisałam, ze w ciąży wyszła mi po ra zpierwszy opryszczka. Ja brałam ogromne dawki hascoviru i to kilka razy bo później miałam opryszczki nawracające.
Na początku się bałam w ogole brać bo to jednak leki ale ginekolog mnie opierdzielala ze groźna to jest opryszczka a nie hascovir
Ja też w każdej ciąży mam opryszczkę i lecze się heviranem.

Powiedźcie mi farbujecie włosy w ciąży w pierwszym trymestrze? Mam na myśli raczej rozjaśniacz niż ciemne farby bo wiadomo że te nie mają amoniaku.

Powiedźcie mi farbujecie włosy w ciąży w pierwszym trymestrze? Mam na myśli raczej rozjaśniacz niż ciemne farby bo wiadomo że te nie mają amoniaku.
Odrosty farbuje na ciemno , końce mam jasne i nakładany mam toner. Ale w każdej ciąży włosy farbowałam fakt że nie rozjaśniałam bo swoje mam bardzo jasne a chodzę w ciemnych.

o tym nie pomyślałam. W sumie organizm jest jak zegar.
Dzisiaj na śniadanie zrobiłam mleko z płatkami owsianymi, borówkami i nektarynką. Też macie takie dziwne smaki? Męczą mnie zaparcia... Na próbę dzisiaj wezmę suszoną śliwkę. Czytałam, że suszona śliwka jest polecana w ciąży, bo uspokaja przyszłą mamę. Ciekawe.
Mój smak zwariował. Słodkie zupełnie odrzucam, bo wszystko jest za słodkie. Już nawet kawę słodzę pół łyżeczki, bo cała za dużo. A najlepiej wchodzi ogórkowa, żurek, śledzie, generalnie wszystko co kwaśne albo słone.

Dzisiaj pierwszy raz śniło mi się dziecko i była to dziewczynka. Urodziła się z ciemnymi włoskami ;)
Swoją drogą jestem trochę ciekawa jak będzie wyglądać to dziecko. dwójka moich synów jest totalnie różna starszy syn ma bardzo ciemna karnację i chłodny odcień blondu a młodszy ma rude włosy i jasną skórę ( nigdy nikogo w rodzinie nie było o takiej urodzie)

Dzisiaj pierwszy raz śniło mi się dziecko i była to dziewczynka. Urodziła się z ciemnymi włoskami ;)
Swoją drogą jestem trochę ciekawa jak będzie wyglądać to dziecko. dwójka moich synów jest totalnie różna starszy syn ma bardzo ciemna karnację i chłodny odcień blondu a młodszy ma rude włosy i jasną skórę ( nigdy nikogo w rodzinie nie było o takiej urodzie)
Tez jestem ciekawa jak moj maluszek będzie wyglądał ☺️
Starszak (bo już chyba będę synka nazywała 😅😁) to Mix moj i męża 😀 blondyn po tacie, a jak się urodził to miał takie długie gęste, czarne włosy ! W 4 miesiącu wszystko się wytarlo i odrosły zupełnie blond
Ja mam naturalnie kręcone włosy i marzy mi się żeby urodziło się bobo z gęstą, kręconą, ciemną czupryną ale to chyba marzenie ☹️

reklama
Do góry