reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

Heeej 😊 witamy 😊
Mamy podobnie u mnie tez zaskoczenie z druga ciąża… w 3 cyklu po porodzie się udało nie wiem jakim cudem 🙈😊 i u mnie jutro 6+0 😊
Generalnie myślałam, że jakiś rotawirus mnie męczy od soboty. Bolał mnie żołądek, i tak nawet myślałam sobie, że jeden jedyny raz tak mnie bolał żołądek równo rok temu w ciąży. Dzisiaj też mdłości mnie męczą dlatego zrobiłam popołudniu test tak dla pewności. No tłuste krechy, że tu nie ma cienia wątpliwości 😂
Mam nadzieję, że ta ciąża będzie choć trochę łagodniejsza pod względem wymiotowania i wieczornych mdłości od pierwszej.
Muszę się zapisać na wizytę i to szybko bo jestem po CC I cholernie się boję zagnieżdżenia w bliźnie.

Załączniki

• 20220523_231656.jpg
    20220523_231656.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 94
reklama
Powiedzcie mi jedna rzecz, dostałam skierowanie na badania na NFZ te z krwi i dzisiaj byłam zrobić , co prawda musiałam dorobić cmv antyhbs i różyczkę bo nie było na skierowaniu ale zastanawia mnie fakt że poinformowano mnie, że wyniki będą wyłącznie dostępne na wizycie u lekarza nie dostanę ich do wglądu ani w wersji papierowej co mnie zdziwiło bo chciałabym je mieć przy sobie i wziąć na prywatną wizytę też, a się okazuje że będzie to niemożliwe i lekarz na wizycie wpisze niektóre wyniki do karty ciąży tylko i wyłącznie ..no nie wyobrażam sobie iść do ginekologa prywatnie z wynikami w karcie ciąży od innego lekarza.... Pani powiedziała że wprowadzili to rok temu bo Panie przychodziły tylko na 1 wizytę aby dostać skierowanie i wracały do lekarzy prywatnych prowadzić ciążę... No ok ,ale z drugiej strony place składki , należy mi się to i wg mnie nikt mnie nie może pozbawić dostępu do wyników ...

reklama
Do góry