reklama
Carolina123
Fanka BB :)
mam tak samo. Wydaje mi się, że to z powodu przyjmowanych leków woda w organizmie może się zatrzymywaćU mnie skończony 8tc, pierwsza ciąża a wyglądam jak nie powiem... Zdjęcie sprzed chwili, czuję się jak balon i też rano jest ok a już popołudniu masakra
Zobacz załącznik 1403993
U mnie dziś pokazało się tak po 6 latach starania ... Jestem w jeszcze większym szoku i teraz ogromnie się boje ze to jednak jakas choroba ....Cześć, któraś styczniowa mama już wie? Mi kalkulator pokazuje termin na 02.01 lub po małej korekcie długości cyklu 06.01.
Czekam na Was styczniowe mamusie!
Załączniki
Moonstone
Moderator
Żadna choroba !U mnie dziś pokazało się tak po 6 latach starania ... Jestem w jeszcze większym szoku i teraz ogromnie się boje ze to jednak jakas choroba ....
Już chyba sama sobie wkręcam , przez tyle lat nic a tu nagle brak okresu i dwie grube krechy , oczywiście odczytałam się w internecie i tych chorobach i testach pozytywnych że teraz wariuje.Żadna choroba !
Cześć, któraś styczniowa mama już wie? Mi kalkulator pokazuje termin na 02.01 lub po małej korekcie długości cyklu 06.01.
Czekam na Was styczniowe mamusie!
Załączniki
Moonstone
Moderator
Nie z tak mocnymi kreskami.Już chyba sama sobie wkręcam , przez tyle lat nic a tu nagle brak okresu i dwie grube krechy , oczywiście odczytałam się w internecie i tych chorobach i testach pozytywnych że teraz wariuje.
A co do wkręcania sobie różnych rzeczy: bardzo dobrze to znam. Dzisiaj poryczalam się prawie w gabinecie tak się bałam
Invicta
Fanka BB :)
GratulacjeJuż chyba sama sobie wkręcam , przez tyle lat nic a tu nagle brak okresu i dwie grube krechy , oczywiście odczytałam się w internecie i tych chorobach i testach pozytywnych że teraz wariuje.
reklama
Oby tak było mam już córkę 8 letnia i pragniemy drugiego malucha od dawna lekarz w środę i nie mogę się doczekać. Czy potwierdzi czy nie ..Nie z tak mocnymi kreskami.
A co do wkręcania sobie różnych rzeczy: bardzo dobrze to znam. Dzisiaj poryczalam się prawie w gabinecie tak się bałam