reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

U mnie skończony 8tc, pierwsza ciąża a wyglądam jak nie powiem... Zdjęcie sprzed chwili, czuję się jak balon 🎈 i też rano jest ok a już popołudniu masakra
IMG_20220523_185321.jpg

reklama
Cześć, któraś styczniowa mama już wie? Mi kalkulator pokazuje termin na 02.01 lub po małej korekcie długości cyklu 06.01.
Czekam na Was styczniowe mamusie!
U mnie dziś pokazało się tak po 6 latach starania ... Jestem w jeszcze większym szoku i teraz ogromnie się boje ze to jednak jakas choroba ....

Załączniki

• IMG20220523084258.jpg
    IMG20220523084258.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 87
Już chyba sama sobie wkręcam , przez tyle lat nic a tu nagle brak okresu i dwie grube krechy , oczywiście odczytałam się w internecie i tych chorobach i testach pozytywnych że teraz wariuje. 😂
Nie z tak mocnymi kreskami.

A co do wkręcania sobie różnych rzeczy: bardzo dobrze to znam. Dzisiaj poryczalam się prawie w gabinecie tak się bałam ;)

reklama
Do góry