reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

U mnie skończony 8tc, pierwsza ciąża a wyglądam jak nie powiem... Zdjęcie sprzed chwili, czuję się jak balon 🎈 i też rano jest ok a już popołudniu masakra
IMG_20220523_185321.jpg

reklama
Cześć, któraś styczniowa mama już wie? Mi kalkulator pokazuje termin na 02.01 lub po małej korekcie długości cyklu 06.01.
Czekam na Was styczniowe mamusie!
U mnie dziś pokazało się tak po 6 latach starania ... Jestem w jeszcze większym szoku i teraz ogromnie się boje ze to jednak jakas choroba ....

Załączniki

• IMG20220523084258.jpg
    IMG20220523084258.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 89
Już chyba sama sobie wkręcam , przez tyle lat nic a tu nagle brak okresu i dwie grube krechy , oczywiście odczytałam się w internecie i tych chorobach i testach pozytywnych że teraz wariuje. 😂
Nie z tak mocnymi kreskami.

A co do wkręcania sobie różnych rzeczy: bardzo dobrze to znam. Dzisiaj poryczalam się prawie w gabinecie tak się bałam ;)

reklama
Do góry