Kamilad
Fanka BB :)
Jest i pęcherzyk żółtkowy, to lada moment będzie zarodekZobacz załącznik 1404015
5.0 tc i pierwsze usg, pęcherzyk: 1,25 cm

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest i pęcherzyk żółtkowy, to lada moment będzie zarodekZobacz załącznik 1404015
2 tygodnieJest i pęcherzyk żółtkowy, to lada moment będzie zarodekkiedy następna wizyta?
No ja przed wizytą też się mega stresowałam czy wszystko jest na miejscu i zgodne z wiekiem ciąży. Teraz do następnej wizyty mam tyg a już mi siedzi w głowie2 tygodniewystarczy mi atrakcji na razie XD
Ja wolałam teraz sprawdzić czy on w ogole jest w macicy bo za dużo już tych cp ostatnioNo ja przed wizytą też się mega stresowałam czy wszystko jest na miejscu i zgodne z wiekiem ciąży. Teraz do następnej wizyty mam tyg a już mi siedzi w głowie![]()
No to prawda, niby statystycznie mało jest ciąż pozamacicznych a tu na forum ostatnio jest jakiś wysyp. Także całe szczęście że jest w dobrym miejscu, zawsze jakaś ulgaJa wolałam teraz sprawdzić czy on w ogole jest w macicy bo za dużo już tych cp ostatnio
nie wytrzymałaś do 30Zobacz załącznik 1404015
Bo ja słaby człowiek jestem XDnie wytrzymałaś do 30![]()
wcale mnie to nie dziwiBo ja słaby człowiek jestem XD
HeeejCześć dziewczyny.
Przywitam się choć dopiero ujrzałam dwie kreski. Ta ciąża to totalne zaskoczenie. Właściwie mialam podejrzenie, że mogłam zajść ale pierwszy test robiony po 12 dniach wyszedł negatywny. Karmie piersią, mialam tylko jedną miesiączkę po porodzie w marcu więc u mnie bedzie rozjazd pomiędzy OM a usg. Obstawiam, że jestem w 6tc.
Coś o mnie. W tym roku skończę 31 lat. To będzie moje drugie dziecko. Córka ma 10,5 miesiąca. Swoją przygodę z babyboom zaczelam w 2020r kiedy starałam się o pierwszą ciążę.
Mam nadzieję, że uda nam się tu zgromadzić fajną grupkę.