Kamilad
Fanka BB :)
Ja dzisiaj zrobiłam przyrost bety, jak będzie ok to jestem umówiona na usg 10.05.Dziewczyny,
kiedy pierwsze usg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj zrobiłam przyrost bety, jak będzie ok to jestem umówiona na usg 10.05.Dziewczyny,
kiedy pierwsze usg?
Ja podobny wynik miałam 12dpo, a ile jest u Ciebie?Dziewczyny wiec oficjalnie witam się z Wami i ja
Moja beta oby wszystko teraz było dobrze, strach mnie obleciał jak zobaczyłam wynik bo To samiuteńki początek.
boje się narazie super cieszyć ale mam nadzieje ze będzie okej
Trzymam kciuki za siebie i za Was
Ja idę 20.05Dziewczyny,
kiedy pierwsze usg?
ja widzę różnice. jest ciemniejszyCześć Dziewczyny nieśmiało witam się i ja. Jesteśmy po ponad 1,5 roku starań, u mnie endometrioza w styczniu ciąża biochemiczna, mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze W tym cyklu odpuściliśmy starania, dostaliśmy dofinansowanie do in vitro i zaczęliśmy robić badania. A tu nagle taka niespodzianka
Ostatnia miesiączka 26.03, owulacja ok. 17-18 dc.
Pierwsza beta 24.04: 26, progesteron 42
Druga beta 26.04: 128, progesteron 41,2
Jutro sprawdzam kolejny przyrost, po długich staraniach i biochemie odchodzę od zmysłów, bardzo się martwię, czy będzie dobrze…
Robię codziennie testy i sprawdzam, czy kreska ciemnieje. Pierwszy od góry to test z niedzieli, kiedy beta wyniosła 26 trzeci test od góry to beta 128, dzisiaj ogarnęła mnie lekka panika, bo mam wrażenie, że test z dzisiaj (na dole) przestał ciemnieć. Mój mąż mówi, że widzi różnicę - Dziewczyny, co sądzicie?
Trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki
ja 20.05każda ciąża startowała od niskich wartości, wspaniale! Zbadaj przyrost za 48 godzin dla własnego spokoju i czekaj z nami na ławeczce na pierwsze usg ja mam już termin na 18.05 - 3 tygodnie (nie)cierpliwego czekania możemy później zrobić listę z datami badań jak dziewczyny na grudniowych żeby sie wspierać w te dni
Niestety nie mam 100% pewności :/ ale myśle ze 11 lub 12 właśnieJa podobny wynik miałam 12dpo, a ile jest u Ciebie?
Cześć! Widzę, że nie dość, że kreska ciemniejsza to i nowe paznokcieCześć Dziewczyny nieśmiało witam się i ja. Jesteśmy po ponad 1,5 roku starań, u mnie endometrioza w styczniu ciąża biochemiczna, mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze W tym cyklu odpuściliśmy starania, dostaliśmy dofinansowanie do in vitro i zaczęliśmy robić badania. A tu nagle taka niespodzianka
Jutro sprawdzam kolejny przyrost, po długich staraniach i biochemie odchodzę od zmysłów, bardzo się martwię, czy będzie dobrze…
Robię codziennie testy i sprawdzam, czy kreska ciemnieje. Pierwszy od góry to test z niedzieli, kiedy beta wyniosła 26 trzeci test od góry to beta 128, dzisiaj ogarnęła mnie lekka panika, bo mam wrażenie, że test z dzisiaj (na dole) przestał ciemnieć. Mój mąż mówi, że widzi różnicę - Dziewczyny, co sądzicie?
trzymam kciuki za wynik, podziel się tutaj od razuJa dzisiaj zrobiłam przyrost bety, jak będzie ok to jestem umówiona na usg 10.05.
ja 18.05Dziewczyny,
kiedy pierwsze usg?
Ja dopiero umówię się w pt, bo idę do przychodni przyszpitalnej, a dopiero wtedy jest grafik na maj ale chciałabym tak jakoś najwcześniej na połowę maja, bo wcześniej chyba nie ma sensuDziewczyny,
kiedy pierwsze usg?
Kochana mniej stresu, więcej pozytywnego myślenia Kreska jest ciemniejsza zdecydowanieCześć Dziewczyny nieśmiało witam się i ja. Jesteśmy po ponad 1,5 roku starań, u mnie endometrioza w styczniu ciąża biochemiczna, mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze W tym cyklu odpuściliśmy starania, dostaliśmy dofinansowanie do in vitro i zaczęliśmy robić badania. A tu nagle taka niespodzianka
Hej, ja według kalkulatora mam termin na 2 stycznia. Beta 25.04.2022 124,3, teraz czekam na wyniki z dzisiejszej. Trzymam za nas wszystkie kciuki! Gratulacje!Cześć, któraś styczniowa mama już wie? Mi kalkulator pokazuje termin na 02.01 lub po małej korekcie długości cyklu 06.01.
Czekam na Was styczniowe mamusie!
Ja w pierwszej ciąży płaciłam 40 za bete masakra.. a teraz przepisałam się do innej przychodni i mają zniżki dla swoich pacjentów i płaciłam 28 tylko aż w szoku byłamJa dopiero umówię się w pt, bo idę do przychodni przyszpitalnej, a dopiero wtedy jest grafik na maj ale chciałabym tak jakoś najwcześniej na połowę maja, bo wcześniej chyba nie ma sensu
Kochana mniej stresu, więcej pozytywnego myślenia Kreska jest ciemniejsza zdecydowanie
Piękna niespodzianka, gratuluję
Ja wróciłam z labu, na szczęście nie było nikogo w kolejce, ale dacie wiarę, ze zapłaciłam 50 (!!) zł za betę ? co to za ceny. W każdym razie, wieczorem ma być wynik, do tego czasu skisnę ale jak wyjdzie ok, to już poczekam na wizytę, nie będę szła drugi raz, bo i tak tam lekarze mnie w ogóle pierwszej ciąży nie pytali o przyrosty.
Przestałam tez plamić, więc liczę na to, ze faktycznie to były pozostalosci po zagnieżdżaniu. Piersi tkliwe, brzuch tylko rozpiera delikatnie. Wydaje mi się, ze gdyby miało być po wszystkim, to już by coś leciało. Oby bylo dobrze
Ja tak planuje akurat się złożyło że już od miesiąca czekam na wizytę na NFZ która będę miała 16 maja. Umawiałam się żeby wyciągnąć jakies badania w związku z poronieniami no a może będzie inny cel wizytyJa w pierwszej ciąży płaciłam 40 za bete masakra.. a teraz przepisałam się do innej przychodni i mają zniżki dla swoich pacjentów i płaciłam 28 tylko aż w szoku byłam
A czy któraś z Was rozważa prowadzenie ciąży prywatnie i na nfz? Rozważam taka opcje ze względu na skierowanie na badania bo ceny są kosmiczne! W 2020 za te pierwsze większe badania typu rozyzczka, toxo itd zapłaciłam 500zl aż boje się ile teraz wyjdzie