reklama
stella33
Fanka BB :)
pięknie, bardzo się cieszę jesteś pewnie dużo spokojniejsza, zaopatrzona tez w niezbędne leki. Jaki następny krok, badasz jeszcze raz przyrost czy idziesz do gin?Mam wyniki
Beta 25.04. 76,80
Beta 27.04. 178,00 prog 18 ng
Przyrost 134%
Kamilad
Przyrostów już więcej nie sprawdzam, nie chce się dodatkowo stresować... Teraz tylko spokój i czekanie na USG 10 maja (mam nadzieję że to nie za szybko przy takiej becie )pięknie, bardzo się cieszę jesteś pewnie dużo spokojniejsza, zaopatrzona tez w niezbędne leki. Jaki następny krok, badasz jeszcze raz przyrost czy idziesz do gin?
U gina byłam wczoraj także mam heparynę, Acard i luteinę, chociaż z takim progiem chyba nie ma aż takiej potrzeby żebym ją brała ale myślę że nie zaszkodzi a będę spokojniejsza
Więc aktualny plan to się cieszyć
stella33
dobre nastawienie zrobiłaś mi dziś dzień, serio w takim razie pozostaje nam machać nogami na ławce oczekujących do usg jak się w ogóle czujesz ?Przyrostów już więcej nie sprawdzam, nie chce się dodatkowo stresować... Teraz tylko spokój i czekanie na USG 10 maja (mam nadzieję że to nie za szybko przy takiej becie )
U gina byłam wczoraj także mam heparynę, Acard i luteinę, chociaż z takim progiem chyba nie ma aż takiej potrzeby żebym ją brała ale myślę że nie zaszkodzi a będę spokojniejsza
Więc aktualny plan to się cieszyć
Kamilad
Kurczę dziękuję, dzisiaj tyle osób się ucieszyło się z mojej bety że jestem totalnie wzruszonadobre nastawienie zrobiłaś mi dziś dzień, serio w takim razie pozostaje nam machać nogami na ławce oczekujących do usg jak się w ogóle czujesz ?
Czuję się bardzo dobrze, poza tym że odpływam wieczorem tak że mąż do mnie coś mówi a mnie już nie ma
Do tego pobolewa mnie brzuch jak na okres i trochę się tym martwiłam ale widocznie tak może być dzisiaj trochę mnie męczy zgaga ale to jeszcze nie łączę tego z ciąża, czasem tak mam.
A jak Ty się czujesz? U Ciebie beta pewnie daje już większe dolegliwości co?
Madlein
Ja dzisiaj byłam u swojej ogólnej lekarki i pogadałam też trochę z położną. Bez problemu dostałam neoparin, jutro mam podejść do dyżurującego ginekologa. Poza tym położna nie kazała mi kupować żadnych witamin. Mam brać tylko kwas foliowy w wyższej dawce i na mdłości Magne b6 na wieczór.
Dzisiaj słabo się czuję, taka wypruta jestem i jeszcze co rusz kluje i ciągnie mnie podbrzusze. Mam stracha ogromnego.
Dzisiaj słabo się czuję, taka wypruta jestem i jeszcze co rusz kluje i ciągnie mnie podbrzusze. Mam stracha ogromnego.
Ostatnia edycja:
Kamilad
A u mnie gin i to prywatnie mocno wczoraj kręcił nosem żeby wystawić mi receptę na Neoparin bo jestem dopiero przed wizytą u hematologa czyli w trakcie diagnostyki. Że muszą mieć dobrą podkładkę pod wystawianie tak drogiego leku za darmo no ale na podstawie mutacji v leiden dostałam.Ja dzisiaj byłam u swojej ogólnej lekarki i pogadałam też trochę z położną. Bez problemu dostałam neoparin, jutro mam podejść do dyżurującego ginekologa. Poza tym położna nie kazała mi kupować żadnych witamin. Mam brać tylko kwas foliowy w wyższej dawce i na mdłości Magne b6 na wieczór.
Jeżeli masz już dolegliwości to bardzo dobrze świadczy moim zdaniem mnie za to czasami boli brzuch jak na @ i też się martwilam ale okazuje się że wszystko jest ok i u Ciebie też tak będzie
stella33
Bo wszyscy trzymali za Ciebie kciuki ! szczerze powiedziawszy to jest bardzo okej (i oby tak było jak najdłużej) dalej mam, ale już coraz rzadziej, takie lekkie uczucie w macicy jak na @, za to biust zrobił się większy i jędrniejszy, są tez pierwsze bardziej widoczne żyłki. Mam w sumie sporo energii ale wieczorem padam, pewnie dlatego tez pewnie ze dużo się dzieje w pracy i ogólnie dużo emocji. Apetyt mam taki sobie, ogólnie zauważyłam ze zmniejszyła mi sie pojemność żołądka i nie mogę duzo zjeść na raz ale jak już to mam ochotę na takie pożywne, zdrowe jedzenie. Żeby nie było tak kolorowo to TSH nie daje sie na razie ujarzmić bo cały czas rośnie (wynik z wczoraj 3,8) ale mam nadzieje ze po większej dawce lekow sie uspokoi. W sobotę zaczynam tygodniowy urlop i liczę na to ze tendencja dobrego samopoczucia się utrzymaKurczę dziękuję, dzisiaj tyle osób się ucieszyło się z mojej bety że jestem totalnie wzruszona
Czuję się bardzo dobrze, poza tym że odpływam wieczorem tak że mąż do mnie coś mówi a mnie już nie ma
Do tego pobolewa mnie brzuch jak na okres i trochę się tym martwiłam ale widocznie tak może być dzisiaj trochę mnie męczy zgaga ale to jeszcze nie łączę tego z ciąża, czasem tak mam.
A jak Ty się czujesz? U Ciebie beta pewnie daje już większe dolegliwości co?
Ostatnia edycja:
Kamilad
Super ja właśnie też leczę się na niedoczynność a od pozytywnej bety jeszcze nie sprawdzałam TSH, muszę to zrobić koniecznie przy najbliższej okazji. Jakieś dwa tyg temu miałam poniżej normy bo tylko 0,16 ale jak widać to w niczym nie przeszkodziłoBo wszyscy trzymali za Ciebie kciuki ! szczerze powiedziawszy to jest bardzo okej (i oby tak było jak najdłużej) dalej mam, ale już coraz rzadziej, takie lekkie uczucie w macicy jak na @, za to biust zrobił się większy i jędrniejszy, są tez pierwsze bardziej widoczne żyłki. Mam w sumie sporo energii ale wieczorem padam, pewnie dlatego tez pewnie ze dużo się dzieje w pracy i ogólnie dużo emocji. Apetyt mam taki sobie, ogólnie zauważyłam ze zmniejszyła mi sie pojemność żołądka i nie mogę duzo zjeść na raz ale jak już to mam ochotę na takie pożywne, zdrowe jedzenie. Żeby nie było tak kolorowo to TSH nie daje sie na razie ujarzmić bo cały czas rośnie (wynik z wczoraj 3,8) ale mam nadzieje ze po większej dawce lekow sie uspokoi. W sobotę zaczynam tygodniowy urlop i liczę na to ze tendencja dobrego samopoczucia się utrzyma
Ja sobie mówiłam że nie ważne jak będę się czuła w ciąży ważne żeby się udało, więc co będzie to przyjmę z pokorą
reklama
Madlein
Ja mam taką wagę, że stosowanie heparyny nie podlega dyskusji. Poza tym położna już zapowiedziała, że czeka mnie masa konsultacji w szpitalu klinicznym.A u mnie gin i to prywatnie mocno wczoraj kręcił nosem żeby wystawić mi receptę na Neoparin bo jestem dopiero przed wizytą u hematologa czyli w trakcie diagnostyki. Że muszą mieć dobrą podkładkę pod wystawianie tak drogiego leku za darmo no ale na podstawie mutacji v leiden dostałam.
Jeżeli masz już dolegliwości to bardzo dobrze świadczy moim zdaniem mnie za to czasami boli brzuch jak na @ i też się martwilam ale okazuje się że wszystko jest ok i u Ciebie też tak będzie