reklama
Moska1
Fanka BB :)
Ja mam okropne mdłości, co zjem to lecę do toalety już mam dosyć tegoHej dziewczyny Czy któraś już walczy z Mdłościami?
xdorotaa
W zeszła sobotę tez zaczęłam plamić 2 razy nawet byłam w szpitalu ale od bodajże piątku spokój...jutro USG ale czuję że wszystko ok.A u mnie wczoraj i dzisiaj jednorazowe plamienia i już 1000 myśli na minutę, ze coś jest nie tak
Moonstone
Moderator
No u mnie pierwszy przyrost i próg dawał sporą nadzieję a teraz jakoś nie umiem sobie do końca znaleźć miejsce …W zeszła sobotę tez zaczęłam plamić 2 razy nawet byłam w szpitalu ale od bodajże piątku spokój...jutro USG ale czuję że wszystko ok.
KB02
U mnie dzisiaj też i już prawie zawał miałam, ale na szczęście to tylko raz przy podcieraniu i później spokój.... Ale już sobie mega stracha napędziłam. Teraz staram się głównie leżeć, a nawet zdążyłam drzemkę strzelić... dobrze, że jutro idę na tą wizytę, bo oszalejeA u mnie wczoraj i dzisiaj jednorazowe plamienia i już 1000 myśli na minutę, ze coś jest nie tak
Anastazja34
Początkująca w BB
Wszystko możliwe dodatkowe stresy nasilają obiawy z tym samopoczuciem też u mnie kiepsko To trzeba tylko trzymać mocno kciuki aby szybko się to nam skończyło u mnie się zacznie według aplikacji 6t Głowa do góry trzeba to przejść Damy radęU mnie dzis 7tc. Całe dnie mnie mdli i ogólnie czuję się źle. Poprzednia ciąża to była czysta przyjemność w porównaniu do mojego obecnego samopoczucia.
Ale myślę że to po prostu dlatego że jestem przemęczona. Kiepsko śpię i ogólnie nie mam kiedy odpocząć
Anastazja34
Początkująca w BB
To nie zazdroszczę ja rano w toalecie i cały dzień mnie mdli też już mam dość trzymaj się musimy dać radęJa mam okropne mdłości, co zjem to lecę do toalety już mam dosyć tego
KB02
Mam dokładnie to samo, ale musimy być dobrej myśliNo u mnie pierwszy przyrost i próg dawał sporą nadzieję a teraz jakoś nie umiem sobie do końca znaleźć miejsce …
reklama
Anastazja34
Początkująca w BB
Spokojnie wszystko będzie dobrze nie ma sensu się nakręcać Każda ciąża jest inna trzymam za Ciebie kciukiwg aplikacji 5+4 / 2. Ale jakoś sie nie przywiązuje jeszcze do tego. Czekam na usg co wyjdzie. Ja już dzisiaj zaliczyłam dwa odloty. I czuje lewą stronę, takie ciągnięcie w okolicy jakby jajnika. Pamiętam że w tej straconej ciąży miałam większe mdłości ale to było w okolicy 7 tygodnia także może jeszcze wszystko przede mną. Z jednej strony wolałabym mieć te dolegliwości żeby czuc ta ciążę a tak od razu wkręcam sobie ze może coś już jest nie tak.