reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

reklama
Hej dziewczyny!
Bardzo się cieszę z waszych dobrych wiadomości i trzymam kciuki za te, ktore zsmartwiają sie na zapas.
Właśnie wracam z wynikiem na zlecenie lekarza i niestety potwierdza on popzdni przyrost ponizej normy.
@31.03 cykl 28-32 dni
25.04 beta 5,48
27.04 beta 19,66
29.04 beta 73,74
9.05 beta 862,3
11.05 beta 1217
12.05 beta 1423
6 tydzień
Nie plamię, nie krwawię, mam delikatne pobolewanie podbrzusza, bolesne piersi oraz jestem bardziej senna, moze ze względu na emocje, ktore mną targają.
Czekam ma to, co nieuniknione i trzymam za Was wszystkie 🤞🤞
Przykro mi :((

Ja jutro chciałam iść na betę ale lekarz mówi że powyżej 6000 nie przyrasta według schematu i strata pieniędzy, napisał że mam już odpuścić badania i przyjść w poniedziałek na usg a tak to się oszczędzać.
Dziś wkładka czysta, przy podcieraniu też czysto ale jak aplikowałam lutke to jakieś tam farfocle brązowe jeszcze się pojawiły. Mam za to kłujący ból w prawym dole co jakiś czas ale wydaje mi się że w innych ciazach też tak miałam choć było to tak dawno temu....

Na kiedy masz lekarza i usg? Ja usg 24.05 a lekarz 1.06 😊
Lekarza mam 26 maja i wówczas mam nadzieję zrobimy USG.
Jestem też zapisana na wtorek do lekarza jakoś tak kiedyś się zapisałam i nie odwołałam i nie wiem czy iść czy nie, nic nie zobaczymy pewno bo to będzie 5+3 ale jeszcze przemyśle 😄

Na wszelki wypadek 2 czerwca też umówione samo USG w lux medzie. Ale nie wiem czy tam pójdę bo mam mieszane uczucia co do lux med

Hej dziewczyny ☺️ Mi aplikacja pokazuje termin porodu na 10 stycznia ☺️ Od dwóch dni mam już mdłości brak apetytu 🙈 w poprzednich dwóch ciążach nie wypadały mi włosy a w tej okropnie 🥺🙈 mam dwóch synów 😁 poza tym wszystko mi śmierdziało teraz też czuje ale nie przeszkadza mi to 🙈 może są tu mamusie córek i podziela się swoimi doświadczeniami ?? ☺️
Ja mam termin na 11 styczen i tez nie mam apetytu

Hej dziewczyny!
Bardzo się cieszę z waszych dobrych wiadomości i trzymam kciuki za te, ktore zsmartwiają sie na zapas.
Właśnie wracam z wynikiem na zlecenie lekarza i niestety potwierdza on popzdni przyrost ponizej normy.
@31.03 cykl 28-32 dni
25.04 beta 5,48
27.04 beta 19,66
29.04 beta 73,74
9.05 beta 862,3
11.05 beta 1217
12.05 beta 1423
6 tydzień
Nie plamię, nie krwawię, mam delikatne pobolewanie podbrzusza, bolesne piersi oraz jestem bardziej senna, moze ze względu na emocje, ktore mną targają.
Bardzo mi przykro:(

reklama
Hej dziewczyny!
@31.03 cykl 28-32 dni
25.04 beta 5,48
27.04 beta 19,66
29.04 beta 73,74
9.05 beta 862,3
11.05 beta 1217
12.05 beta 1423
6 tydzień
Przykro mi bardzo 🥺

Do góry