pietraczkaa
Fanka BB :)
SuperDokładnie ok 17 stycznia![]()
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperDokładnie ok 17 stycznia![]()
Na kiedy masz lekarza i usg? Ja usg 24.05 a lekarz 1.06Super![]()
A czy Wy też na początku ciąży macie delikatne skurcze podbrzusza czasem?Ja też ze Staraczek także Cię tam widziałamżyczę powodzenia, oby wszystko było dobrze
![]()
Przykro miHej dziewczyny!
Bardzo się cieszę z waszych dobrych wiadomości i trzymam kciuki za te, ktore zsmartwiają sie na zapas.
Właśnie wracam z wynikiem na zlecenie lekarza i niestety potwierdza on popzdni przyrost ponizej normy.
@31.03 cykl 28-32 dni
25.04 beta 5,48
27.04 beta 19,66
29.04 beta 73,74
9.05 beta 862,3
11.05 beta 1217
12.05 beta 1423
6 tydzień
Nie plamię, nie krwawię, mam delikatne pobolewanie podbrzusza, bolesne piersi oraz jestem bardziej senna, moze ze względu na emocje, ktore mną targają.
Czekam ma to, co nieuniknione i trzymam za Was wszystkie![]()
Tak ja mam i czasami jak za szybko wstanę bo mnie kłujeA czy Wy też na początku ciąży macie delikatne skurcze podbrzusza czasem?
Lekarza mam 26 maja i wówczas mam nadzieję zrobimy USG.Na kiedy masz lekarza i usg? Ja usg 24.05 a lekarz 1.06![]()
Ja mam lekkie bóle i kłucie jakby. Szczególnie w pracy jak długo siedzęA czy Wy też na początku ciąży macie delikatne skurcze podbrzusza czasem?
Ja mam termin na 11 styczen i tez nie mam apetytuHej dziewczynyMi aplikacja pokazuje termin porodu na 10 stycznia
Od dwóch dni mam już mdłości brak apetytu
w poprzednich dwóch ciążach nie wypadały mi włosy a w tej okropnie
mam dwóch synów
poza tym wszystko mi śmierdziało teraz też czuje ale nie przeszkadza mi to
może są tu mamusie córek i podziela się swoimi doświadczeniami ??
![]()
Bardzo mi przykroHej dziewczyny!
Bardzo się cieszę z waszych dobrych wiadomości i trzymam kciuki za te, ktore zsmartwiają sie na zapas.
Właśnie wracam z wynikiem na zlecenie lekarza i niestety potwierdza on popzdni przyrost ponizej normy.
@31.03 cykl 28-32 dni
25.04 beta 5,48
27.04 beta 19,66
29.04 beta 73,74
9.05 beta 862,3
11.05 beta 1217
12.05 beta 1423
6 tydzień
Nie plamię, nie krwawię, mam delikatne pobolewanie podbrzusza, bolesne piersi oraz jestem bardziej senna, moze ze względu na emocje, ktore mną targają.
Przykro mi bardzoHej dziewczyny!
@31.03 cykl 28-32 dni
25.04 beta 5,48
27.04 beta 19,66
29.04 beta 73,74
9.05 beta 862,3
11.05 beta 1217
12.05 beta 1423
6 tydzień