reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

Hej ja tez miewam kłucia tylko ze po lewej stronie, myśle ze to normalne :)
Lekarz ma racje, na usg się wszystko okaże

@black_angel bardzo mi przykro kochana :( czy jeszcze mimo wszystko kontaktowalas się z lekarzem? Mimo wszystko ta beta ciagle rośnie :/
17.05 mam wizytę, koniecznie chcial miec betę z tego czwartku bo 6 tydz dziś. Bede u niego 6+5 dni. Z jego zlecenia jest tylko ta jedna beta, nie kazał bafać mi przyrostu, tylko jednorazowo betę.

reklama
hej dziewczyny! :) gratuluje Wam wszystkim.
Mam pewien problem i się martwię. 9.05 zrobiłam test ciążowy - wyszły dwie kreski, jedna słabsza. 10.05 poleciałam na bete (56.4), dziś ja powtórzyłam wyniki 75 (informacja na wyniku „Wynik skontrolowano 2-krotnie z tej samej próbki materiału”. Dziś jest mój 34 dzień cyklu. Przyrost bety to tylko 33,9%. :(
Jak myślicie iść jutro ponownie ją wykonać? Mam złe przeczucia…
U mnie podobnie, najpierw przyrosty prawidlowe a teraz niewiele ponad 40%. Ale nie dołuje się, rozmyslam o tym co będzie, godze sie z tym i czelam na wizyte 17.05, tak jakbym tych bet nigdy nie robila. Nie mam niepokojących symptomów i gdybym bety nie robiła cieszylabym się ciąża do 1 wizyty. Sprawdź betę bo teraz nie da Ci juz spokoju, a potem odpuść i czekaj na wizytę.

Kurcze dziewczyny teraz się w sumie tez zmartwiłam. Tyle piszecie o tej becie.
Sprawdziłam sobie jak było z synkiem i miałam w 24 dniu cyklu bete 40. W tej ciszy 27 dc i tylko 22.30. Czy to w porządku? Nie za mało? Najgorzej m, zaraz zacznę schizowac przed tym jutrem… mogłam powtórzyć bete po 48h
Ja zaczynam doceniać to, ze we wcześniejszych 3 ciazach nigdy bety nie robilam, cieszylam się ciążą i czekałam na wizytę w 7 tyg ciąży.

reklama
Do góry