Ja tez! Na 9.40.To tak jak ja
Ale ty z 7 zaszalałaś i pierwsza otwierasz nam ten dzień!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez! Na 9.40.To tak jak ja
Chyba żartujesz.... Niepoważni Ci sasiedzi ! Kupę lat mieszkałam w bloku i nie wyobrażam sobie sytuacji żebym zwróciła uwagę komuś że za głośno wymiotujeHej, w poniedziałek wizyta serduszkowa powinno już być, bo mamy 7+2tc. Dzisiaj robiłam testy wody w akwarium- okropny zapach mają niektóre. Tam gdzie było z kwasem siarkowym to moja mama robiła.
Kurcze, dzisiaj się okazało, że bardzo słychać jak wymiotuję w mieszkaniu i sąsiadom to bardzo przeszkadza. Zastanawiam się nad przeprowadzką do chaty w lesie, bo tam nikomu nie będę przeszkadzać...
niestety, ale mam wymiotować w kuchni żeby nie było słychać. Muszę się zastosować, inaczej nas wywala.Chyba żartujesz.... Niepoważni Ci sasiedzi ! Kupę lat mieszkałam w bloku i nie wyobrażam sobie sytuacji żebym zwróciła uwagę komuś że za głośno wymiotuje
Normalnie cycki mi opadły. Jak tak można, co to za ludzie? Masakra. A co dopiero to będzie, jak maluszek się urodzi i będzie w nocy płacz? Brak słów.niestety, ale mam wymiotować w kuchni żeby nie było słychać. Muszę się zastosować, inaczej nas wywala.
Przy cukrzycy bez insuliny na pewno nie robią z marszu cc, tylko raczej wywołanie w 38 tcO cesarce nic nie mówiła i szczerze powiedziawszy w ogóle nie biorę tego pod uwagę, myślałam że ma na myśli wywoływanie w 38 TC w nie CC
Narazie udaje mi się bez insuliny z czego baaaaardzo się cieszę, ale nie będę ukrywać że ciężko mi prowadzić dietę że względu na równoczesne chorowanie na Crohna przez co jest mnóstwo produktów które w cukrzycy sluza a przy crohnie mi szkodzą...
Przepraszam ze sie wtrace, mimo ze nie należę do tego wątku, ale w szoku jestem.niestety, ale mam wymiotować w kuchni żeby nie było słychać. Muszę się zastosować, inaczej nas wywala.
Ja jestem z mam grudniowych 2021, ale nie wiem czemu przeczytalam caly Wasz watek jesli chodzi o cukrzyce ciazowa to obecne zalecenia mowia o wywolywaniu w 40 tyg chociaz lekarze "starej daty" i polozne rowniez beda mowic juz o 38 duzo tez zalezy od tegp czy cukrzyca jest uregulowana dieta, jakie sa skoki cukru, czy jest na insulinie i jaka dawka. Ja bralam 6 jednostek wiec bardzo malo i mialam wywolywany porod w 40 tyg. Sorki, ze sie wtracam w Wasz watekPrzy cukrzycy bez insuliny na pewno nie robią z marszu cc, tylko raczej wywołanie w 38 tc