Kamilad
Fanka BB :)
Chyba 6 mm? SuperJestem po kontroli. Zarodek ma niecałe 6 centymetrów, mamy serduszko bijące 117 u/min 6tydzien 3 dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba 6 mm? SuperJestem po kontroli. Zarodek ma niecałe 6 centymetrów, mamy serduszko bijące 117 u/min 6tydzien 3 dzień
Tak XDChyba 6 mm? Super
CudownieJestem po kontroli. Zarodek ma niecałe 6 mm, mamy serduszko bijące 117 u/min 6tydzien 3 dzień
Ja jestem w 6 t 2 d i było widać, ale może lepiej poczekać do 7 tygodnia?Kiedy najlepiej się umówić na kolejną wizytę? Tak żeby było widać serce? Wczoraj wg OM zaczęliśmy 6 tydzień.
zastanawiam się nad 6.06. wtedy będzie 6t6dJa jestem w 6 t 2 d i było widać, ale może lepiej poczekać do 7 tygodnia?
Powinno być okzastanawiam się nad 6.06. wtedy będzie 6t6d
od zobaczenia tych 2 kresek totalnie mi odbija. Jestem przewrażliwiona na punkcie ciąży.Powinno być ok
Ja idę w piątek (pierwsza wizyta), będzie wtedy 7+2. Kiedyś leciałam od razu do gin i tylko stres czy serce się pojawi, w poprzedniej ciąży poszłam w 8tc.Kiedy najlepiej się umówić na kolejną wizytę? Tak żeby było widać serce? Wczoraj wg OM zaczęliśmy 6 tydzień.
Spokojnie, nie jesteś samaod zobaczenia tych 2 kresek totalnie mi odbija. Jestem przewrażliwiona na punkcie ciąży.