reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

reklama
Mam pytanie do dziewczyn, które planują prowadzić ciążę u dwóch lekarzy. Jak to chcecie ogarnac. Bo sam początek spoko można to jakos kombinować ale później już badania prenatalne bez sensu żeby robić np dwa razy u jednego i drugiego chyba, co?

Mam pytanie do dziewczyn, które planują prowadzić ciążę u dwóch lekarzy. Jak to chcecie ogarnac. Bo sam początek spoko można to jakos kombinować ale później już badania prenatalne bez sensu żeby robić np dwa razy u jednego i drugiego chyba, co?
też się nad tym zastanawiałam. Kuzynka doradziła prowadzenie tylko u jednego, tym bardziej jeśli bierze się leki. Na NFZ tak dużo badań nie ma, zależy też od lekarza, czy daje skierowania na badania.

Ja dzisiaj wizytuje o 15.30. Wg apki 9+3. Z racji tego że za mna 2 poronienia zatrzymane to ta wizyta jest dla mnie takim stresem, że naprawdę nie mogę sobie miejsca znaleźć. Dodatkowo fakt, że ja nie mam zbyt mocnych objawow ciążowych i w sobotę było to jednorazowe plamienie to dosłownie mnie roznosi. Proszę trzymajcie kciuki!
Trzymam kciuki 🤞 u mnie podobny etap, poza sennością w ogóle nie czuje tej ciąży a jednak wszystko pięknie się rozwija, wierzę że u Ciebie też będą dobre wiadomości ❤️ chociaż wczoraj przed wizytą jak miałam mierzone ciśnienie to miałam 142/100 ze stresu czy wszystko ok 😬 po już było niższe 🙈

Ja dzisiaj wizytuje o 15.30. Wg apki 9+3. Z racji tego że za mna 2 poronienia zatrzymane to ta wizyta jest dla mnie takim stresem, że naprawdę nie mogę sobie miejsca znaleźć. Dodatkowo fakt, że ja nie mam zbyt mocnych objawow ciążowych i w sobotę było to jednorazowe plamienie to dosłownie mnie roznosi. Proszę trzymajcie kciuki!
Trzymam!! ✊🏻✊🏻

Tak czytam po jakich przejściach jesteście dziewczyny i strasznie ale strasznie Wam wspolczuje :(

też się nad tym zastanawiałam. Kuzynka doradziła prowadzenie tylko u jednego, tym bardziej jeśli bierze się leki. Na NFZ tak dużo badań nie ma, zależy też od lekarza, czy daje skierowania na badania.
u mnie i tak jak coś to wszystko prywatnie. Tylko jeden jest blisko, drugi trochę dalej. Jeden przyjmuje dwa dni w tygodniu, drugi tylko raz.

Trzymam kciuki 🤞 u mnie podobny etap, poza sennością w ogóle nie czuje tej ciąży a jednak wszystko pięknie się rozwija, wierzę że u Ciebie też będą dobre wiadomości ❤️ chociaż wczoraj przed wizytą jak miałam mierzone ciśnienie to miałam 142/100 ze stresu czy wszystko ok 😬 po już było niższe 🙈
No u mnie cycki i czasami coś zakłuje w podbrzuszu. I to zmęczenie, jak po covidzie, masakra…

reklama
Do góry