Ada199079
Fanka BB :)
parę lat się staraliśmy. Męczę wszystkich dookoła.Spokojnie, nie jesteś sama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
parę lat się staraliśmy. Męczę wszystkich dookoła.Spokojnie, nie jesteś sama
My rok. W styczniu biochem, teraz plamieniaparę lat się staraliśmy. Męczę wszystkich dookoła.
ja już się przeraziłam bo jestem dalej od Ciebie a u mnie zaledwie 1.32 cm...Tak XD
my 5 lat. Jak sobie radzicie z tą niecierpliwością?My rok. W styczniu biochem, teraz plamienia
masz jeszcze te plamienia? Co Ci powiedział skąd one są?My rok. W styczniu biochem, teraz plamienia
Dokaldnie,ja do drugiej wizyty mam 20 dni i panikuje już.Spokojnie, nie jesteś sama
nie. Niewiadomo skąd bo na usg nie ma nic niepokojącego, żadnego krwiaka, odklejenia czy whatever ani nic nie stwierdził w badaniu ginekologicznym. Kazał odpoczywaćmasz jeszcze te plamienia? Co Ci powiedział skąd one są?
Ja z OM miałam 6+4 na USG wyszło 5+2 i był pęcherzyk z zarodkiem i ciałko żółteKiedy najlepiej się umówić na kolejną wizytę? Tak żeby było widać serce? Wczoraj wg OM zaczęliśmy 6 tydzień.
u mnie w zeszłym tygodniu było wg USG 6t2d, a wg OM 5t2d. Poza tym wg jednej lekarki miałam wysoką betę.Ja z OM miałam 6+4 na USG wyszło 5+2 i był pęcherzyk z zarodkiem i ciałko żółte
Więc za tydzień na spokojnie możesz się umówić powinno być coś widać