reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. 🥰
U mnie dzisiaj jakiś depresyjny dzień, nic mnie nie cieszy, w ogóle mam przeczucie, że w poniedziałek znowu usłyszę, że z ciąży nic nie będzie. Na zmianę chodzę zła, za chwilę chce mi się płakać i tak w kółko. Wczoraj mąż leciał do apteki po coś na ból gardła i ucha dla mnie, dzisiaj córkę boli ucho. Do dupy ten dzień. Byle do poniedziałku. 🤦🏽‍♀️
Dawajcie znać po wizytach! Oby u Was było więcej optymizmu. ❤️

Hej dziewczyny. Ja dzisiaj wg apki 8+5 obudziłam się i oczywiście szybkie sprawdzanie - piersi nie bola. Wpadłam w panikę. Leżę i się zamartwiam:( wizyta dopiero 1 czerwca. Przez zle doświadczenia, mimo, że bardzo bym chciała nie umiem się w ogóle cieszyć ta ciaza.

Hej dziewczyny. Ja dzisiaj wg apki 8+5 obudziłam się i oczywiście szybkie sprawdzanie - piersi nie bola. Wpadłam w panikę. Leżę i się zamartwiam:( wizyta dopiero 1 czerwca. Przez zle doświadczenia, mimo, że bardzo bym chciała nie umiem się w ogóle cieszyć ta ciaza.

Piąteczka, też chodzę i ciągle sprawdzam czy piersi bolą nadal.
Po złych doświadczeniach to człowiek chyba nigdy już nie będzie umiał się cieszyć w 100%, dopóki nie będzie trzymał dziecka na rękach. 🤷🏽‍♀️

I ja również ciagle sprawdzam czy bolą piersi - a nie bolą 😳 dziś 6t5d

Nie martw się, ja w pierwszej ciąży miałam bóle piersi i nagle ten ból ustąpił. Miałam takiego stresa, w głowie czarne scenariusze, że już po wszystkim. Ale na wizycie okazało się, że wszystko ok, a ja niepotrzebnie panikowałam. ☺️
Wierzę, że u Ciebie i Twojego maleństwa też jest wszystko w porządku. 💞

A ja mam od kilku dni jakiś zjazd. 😢😓 Na początku cieszyłam się, że nie mam żadnych objawów. A teraz nie wiem co się dzieje jestem mega zmęczona, najchętniej bym cały czas leżała. I do tego chyba mam na coś alergie, bo leci mi z nosa jak z kranu, dodatkowo nos przytkany i ciągle kicham. Już mnie tak piecze skóra od ciągłego wycierania nosa. Dziwi mnie tylko to, bo przed ciążą nie miałam tak silnych objawów alergicznych.

Dzisiaj u mnie 6+4 ☺️ i już mam taki brzuch jak w 4-5 miesiącu 🤷🙄 Martwi mnie to tempo w jakim on rośnie.
I przypadłby się w końcu umówić na wizytę do gina...🙉😂

reklama
Do góry