ola070197
Fanka BB :)
Dzień dobry daj koniecznie znać, wszystko będzie dobrzeDzień dobry! Ja mam dzisiaj pierwszą wizytę, aż mnie wszystko ściska z nerwów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry daj koniecznie znać, wszystko będzie dobrzeDzień dobry! Ja mam dzisiaj pierwszą wizytę, aż mnie wszystko ściska z nerwów
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj wg apki 8+5 obudziłam się i oczywiście szybkie sprawdzanie - piersi nie bola. Wpadłam w panikę. Leżę i się zamartwiam wizyta dopiero 1 czerwca. Przez zle doświadczenia, mimo, że bardzo bym chciała nie umiem się w ogóle cieszyć ta ciaza.
Powodzenia :-)Dzień dobry! Ja mam dzisiaj pierwszą wizytę, aż mnie wszystko ściska z nerwów
I ja również ciagle sprawdzam czy bolą piersi - a nie bolą dziś 6t5dHej dziewczyny. Ja dzisiaj wg apki 8+5 obudziłam się i oczywiście szybkie sprawdzanie - piersi nie bola. Wpadłam w panikę. Leżę i się zamartwiam wizyta dopiero 1 czerwca. Przez zle doświadczenia, mimo, że bardzo bym chciała nie umiem się w ogóle cieszyć ta ciaza.
Ale one nie będą bolec cały czas - spokojnie mnie raz bolą raz nie a jak na razie ciąża się prawidłowo rozwijaI ja również ciagle sprawdzam czy bolą piersi - a nie bolą dziś 6t5d
Nie martw się, ja w pierwszej ciąży miałam bóle piersi i nagle ten ból ustąpił. Miałam takiego stresa, w głowie czarne scenariusze, że już po wszystkim. Ale na wizycie okazało się, że wszystko ok, a ja niepotrzebnie panikowałam.Hej dziewczyny. Ja dzisiaj wg apki 8+5 obudziłam się i oczywiście szybkie sprawdzanie - piersi nie bola. Wpadłam w panikę. Leżę i się zamartwiam wizyta dopiero 1 czerwca. Przez zle doświadczenia, mimo, że bardzo bym chciała nie umiem się w ogóle cieszyć ta ciaza.