pietraczkaa
Fanka BB :)
GS 1,25 cm o to pytasz?Wiesz jaka wielkość pęcherzyka?
CRL 0.26 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GS 1,25 cm o to pytasz?Wiesz jaka wielkość pęcherzyka?
hmm a CRL to nie zarodek ?GS 1,25 cm o to pytasz?
CRL 0.26 cm
Niestety nie wiem na szybko spojrzałam na zdjęcie, które mam w telefonie. Pisałam, że jest zarodekhmm a CRL to nie zarodek ?
faktycznie przepraszam przeoczyłamNiestety nie wiem na szybko spojrzałam na zdjęcie, które mam w telefonie. Pisałam, że jest zarodek
zastanawiałam się właściwie czy oprócz prywatnych wizyt nie prowadzić ciąży na NFZ, ale czytając was za w wpisy, chyba zostanę przy prywatnym prowadzeniu ciąży . I to mi przysparza dużo stresu nie chce się jeszcze użerać z lekarzemJa jutro idę zdobic badania,niestety tylko część na nfz a reszta prywatnie bo zależy mi na czasie i nie będę biegać prosić kolejnego lekarza o skierowanie. Porazka z ta służba zdrowia.
Tak mnie dzis wkurzyli ze moje ciśnienie prawie eksplodowało
Odbebnie jutro,zapłacę i postaram się umówić na usg piersi.
31 maja mam usg zeby podejrzeć fasolkę na nfz, a 6 czerwca wizytę u mojego ginka prywatnie, wiec mam nadzieje ze dotrwam i dostane juz wyniki badań a i nie zeswiruje przed ta wizyta z oczekiwania czy wszystko w porządku.. bo dziś po pobraniu cytologii plamie i przeokrutnie pobolewa mnie podbrzusze. Mało delikatnie bylo... Ale to nfz- dla mnie zgroza.