reklama
Carolina123
Fanka BB :)
nigdy nie robiłam marketowych, ale takiej ochoty narobiłaś, że w niedzielę zrobięJa kupiłam w biedrze bo były w promo za 5 zł i wyszły spoko
pietraczkaa
Znalazłam prywatnie gina, ciąża z USG młodsza niż z OM, zarodek, ciałko żółte, za tydzień powtórka i zobaczymy jakoś wcale mnie to nie uspokoiło. Z om 6+4 z USG 5+2
Carolina123
pamiętam jak poszłam w 6+0 wg OM i był pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte. Jedna z dziewczyn mi napisała, że jak jest ciałko żółte to będzie i zarodek uspokoiło mnie to poszłam 6 dni później i faktycznie był zarodek i serduszko i wg USG to wtedy było 6+1 spokojnie za tydzień będzie zarodekZnalazłam prywatnie gina, ciąża z USG młodsza niż z OM, zarodek, ciałko żółte, za tydzień powtórka i zobaczymy jakoś wcale mnie to nie uspokoiło. Z om 6+4 z USG 5+2
becia.25
@xdorotaa ja miałam taka sytuacje z wynikami tylko ze nie dotyczyły mnie tylko mojego synka.
Robiliśmy zwykła morfologię gdzie wynik miał być tego samego dnia, czekaliśmy i nic, następnego dnia tez cisza a 3 zadzwonili ze zrobił się skrzep i trzeba powtórzyć mam nadzieje ze u ciebie okaże się ze zaraz będą wyniki.
Ja z diagnostyki czasami dostawałam wyniki późno w nocy
Robiliśmy zwykła morfologię gdzie wynik miał być tego samego dnia, czekaliśmy i nic, następnego dnia tez cisza a 3 zadzwonili ze zrobił się skrzep i trzeba powtórzyć mam nadzieje ze u ciebie okaże się ze zaraz będą wyniki.
ola070197
Wiesz jaka wielkość pęcherzyka?Znalazłam prywatnie gina, ciąża z USG młodsza niż z OM, zarodek, ciałko żółte, za tydzień powtórka i zobaczymy jakoś wcale mnie to nie uspokoiło. Z om 6+4 z USG 5+2
ola070197
Pogoda jest masakra… U mnie tak samo deszczowo, w pracy prawie zasypiam. Tak bardzo brakuje mi energetyków, które przed ciąża piłam codziennie, bo kawy nie lubię.Ja powiem Wam szczerze ze muszę wykonać te wszystkie badania przed 3.06 a tak mi się nie chce zebrać i jechać do przychodni muszę kombinowac z kim zostawić synka a jeszcze ta pogoda jest taka dobijająca
Moonstone
Moderator
Energetyki to największe świństwo ever. Już wolałabym wypić 3 kawy niż się tym trućPogoda jest masakra… U mnie tak samo deszczowo, w pracy prawie zasypiam. Tak bardzo brakuje mi energetyków, które przed ciąża piłam codziennie, bo kawy nie lubię.
reklama
xdorotaa
Cieprliwie czekam....ale i moja cieprliwosc kiedyś się skończy...kolejny dzień stresu....@xdorotaa ja miałam taka sytuacje z wynikami tylko ze nie dotyczyły mnie tylko mojego synka.