reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

reklama
Znalazłam prywatnie gina, ciąża z USG młodsza niż z OM, zarodek, ciałko żółte, za tydzień powtórka i zobaczymy 🤷 jakoś wcale mnie to nie uspokoiło. Z om 6+4 z USG 5+2
pamiętam jak poszłam w 6+0 wg OM i był pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte. Jedna z dziewczyn mi napisała, że jak jest ciałko żółte to będzie i zarodek 🙂 uspokoiło mnie to poszłam 6 dni później i faktycznie był zarodek i serduszko i wg USG to wtedy było 6+1 🙂 spokojnie za tydzień będzie zarodek 🙂

@xdorotaa ja miałam taka sytuacje z wynikami tylko ze nie dotyczyły mnie tylko mojego synka.
Robiliśmy zwykła morfologię gdzie wynik miał być tego samego dnia, czekaliśmy i nic, następnego dnia tez cisza a 3 zadzwonili ze zrobił się skrzep i trzeba powtórzyć 🙄🙄🙄 mam nadzieje ze u ciebie okaże się ze zaraz będą wyniki.
Ja z diagnostyki czasami dostawałam wyniki późno w nocy :)

Ja powiem Wam szczerze ze muszę wykonać te wszystkie badania przed 3.06 a tak mi się nie chce zebrać i jechać do przychodni 🙄🙄 muszę kombinowac z kim zostawić synka a jeszcze ta pogoda jest taka dobijająca 😵‍💫

Ja powiem Wam szczerze ze muszę wykonać te wszystkie badania przed 3.06 a tak mi się nie chce zebrać i jechać do przychodni 🙄🙄 muszę kombinowac z kim zostawić synka a jeszcze ta pogoda jest taka dobijająca 😵‍💫
Pogoda jest masakra… U mnie tak samo deszczowo, w pracy prawie zasypiam. Tak bardzo brakuje mi energetyków, które przed ciąża piłam codziennie, bo kawy nie lubię.

reklama
@xdorotaa ja miałam taka sytuacje z wynikami tylko ze nie dotyczyły mnie tylko mojego synka.
Robiliśmy zwykła morfologię gdzie wynik miał być tego samego dnia, czekaliśmy i nic, następnego dnia tez cisza a 3 zadzwonili ze zrobił się skrzep i trzeba powtórzyć 🙄🙄🙄 mam nadzieje ze u ciebie okaże się ze zaraz będą wyniki.
Ja z diagnostyki czasami dostawałam wyniki późno w nocy :)
Cieprliwie czekam....ale i moja cieprliwosc kiedyś się skończy...kolejny dzień stresu....

Do góry