Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
małosolneA ja właśnie się zajadam ogórkami malosolnymi kupiłam 1,5kg, ukisilam i mam zamiar wszystkie zjeść bo wyszły pyszne i dzisiaj polasilam się na bób, najchętniej już bym go zjadła ale trochę późno więc musi poczekać do jutra
To ja team kiszonemałosolne
sorki, nie tuGratuluję wszystkim Paniom dzisiejszych wizyt. Takie dni naprawdę napawają optymizmem, że wszystko może się jednak udać
Dla mnie kiszone to too much ja lubię takie 1,5 max 2 dniowe małosolne, lekko przekiszone można powiedzieć na pół surowe i trwarde to jest życieTo ja team kiszone
Ja tak samo! I się już nie mogę doczekać ogórków z działkiDla mnie kiszone to too much ja lubię takie 1,5 max 2 dniowe małosolne, lekko przekiszone można powiedzieć na pół surowe i trwarde to jest życie
To ja team kiszone
ja to każde bym wciągnęła ale będę robić małosolne, będzie kiszone mam. Tylko gdzie tu znaleźć dobre ogóreczkiDla mnie kiszone to too much ja lubię takie 1,5 max 2 dniowe małosolne, lekko przekiszone można powiedzieć na pół surowe i trwarde to jest życie
Ja właśnie uwielbiam wszystko co kwaśne a najbardziej czerwona porzeczkęDla mnie kiszone to too much ja lubię takie 1,5 max 2 dniowe małosolne, lekko przekiszone można powiedzieć na pół surowe i trwarde to jest życie
Ja kupiłam w biedrze bo były w promo za 5 zł i wyszły spokoja to każde bym wciągnęła ale będę robić małosolne, będzie kiszone mam. Tylko gdzie tu znaleźć dobre ogóreczki