reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam nowe mamusie ja czuje sie ok siły nieraz brak ale tak to spoko.Wyniki zrobiłam wyszły ok na nfz ale i tak za 3 wyniki musiałam zapłacić tsh ,Toxo IgM ,A-HCV(100ZŁ) .Wizyta 20 czerwca mąz do pracy a ja pojade rowerkiem 6 kilo bo niestety nie mam prawka chyba w ciąży zrobię .Aniay a co męża to my juz się dotarliśmy 13 lat po slubie ,mój to jakiś taki inny przy tej 3 ciązy jest cały czas mnie głaska całuje i przytula ,pomaga i tłumaczy dziewczyną że niewolno mnie denerwować reaguje zaraz jak się kłócą a tak to nie zwracał uwagi On był ten cacy a ja ta BE.

Jestem z moim A od 3,5 roku, mieszkamy razem od roku z hakiem. Ja juz przez ciaze przechodzilam, z moim ex (ktory byl duzo mniej pomocny, wspierajacy etc) Jeszcze sie docieramy. Problem w tym ze do wielu spraw podchodzimy inaczej i zakladamy ze mamy racje. Bariera kulturowa nie pomaga. (On Anglik, ja Polka)
Wciaz uwazam ze trafilam na takiego jednorozca wsrod facetow co to kazdy slyszal o nim nikt nie widzial, bo poza pewnymi wadami to wymarzony facet.

reklama
Cześć dziewczyny, ja jestem po 1 miesiącu starań i udało się![emoji4] jestem w 6tyg ciąży[emoji4] termin koniec stycznia 2017. Okropnie się czuję[emoji20] a jak Wasze samopoczucie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc :) ja bym zgrzeszyla jakbym narzekala na samopoczucie :) cyce bola, szybciej sie mecze ale nie jakos tragicznie, libido to dno i 3 metru mulu. I na chwile to tyle dolegliwosci :)

Ja mieszkam w Kawalerce ale jest nas 2 :) po urodzeniu dzidzi chcemy przedzielić pokój na poł bo ogólnie jak na kawalerke to duży metraż bo 40m2 ..
Więc jeśli jest was 4 może rozdziel pokój wstawcie ściankę działową żeby zrobić 2 pokoje ? Wtedy idzie więcej kombinować? Ale to tylko taka mini propozycja :) zrobicie jak uwazasz :D
40m kawalerka? Kurcze dziwne to dla mnie, moj brat ma 39m a ma osobna kuchnie, lazienke i 3 pokoje.

Witajcie :-) mogę do Was dołączyć ? Termin mam na 26 stycznia :-)
Hej :) pewnie, ze mozesz :) gratuluje dzidziusia!

9tc [emoji7]

Aniay a jak oceniasz opieke nad przyszlymi mamami w UK?
Osobiscie nie moge nazekac ale to dlatego ze mam ciaze wysokiego ryzyka. (Nadcisnienie, nadwaga i PCOS)
Mialam juz dwa USG, wizyte u poloznej i sie szlajam po lekarzach rodzinnych.
Ale z tego co slysze duzo, BARDZO duzo zalezy od lekarza i przychodni do ktorej chodzisz.
Generalnie rozumiem podejscie ze do 10-12 tego tygodnia mniej sie przejmuja chyba ze masz "historie" bo do tego czasu moze sie duzo zdazyc, ale potem to pilnuja bardzo a polozne to najsympatyczniejsze kobiety na swiecie.

A mnie w moim kraju boli to ze nie dają na podtrzymanie w pl dziewczyny dostają dupastron acard
Mnie wkurza skuzbazdrowoa tutaj
Jest duzo ludzi a mało lekarzy, specjalistów

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry