Zapaleń płuc moja Tosia miała 4, oskrzeli nie zlicze, szpital 3 razy, antybiotyków ok 15 przez parę lat (zapisywałam jakie dostawała bo się gubilam), kupa sterydów, 2 razy seria zastrzykow w domu, przy każdej chorobie prywatnie pulmonolog, alergolog, laryngolog ... Szczepionki uodparniajace.. Skończyło się jak skończyła 5 lat i użyłam sinusa jak tylko zaczyna się katar. U nas to tez jest tak ze Tosia jest nosicielem pneumokokow w nosie ( choć była szczepiona) jej katar to za każdym razem mega zielony syf, który jak była mała to spływał i dawał zapalenie płuc. Teraz sobie juz radzimy. I mam nadzieje ze Leon nie będzie takim chorusem, bo z Antonina przeszłam piekło.
reklama
inis
Fanka BB :)
Dzień dobry! [emoji4]
Dziewczyny współczuję tych przejść z lekarzami i chorobami. Niestety to prawda że w większości przypadków jak nie zapłacisz to się nic nie dowiesz.
Antena dobrze ze sprawdzilas i już wszystko wiadomo
U nas bunt, śniadanie się nie podobało [emoji3]
Dziewczyny współczuję tych przejść z lekarzami i chorobami. Niestety to prawda że w większości przypadków jak nie zapłacisz to się nic nie dowiesz.
Antena dobrze ze sprawdzilas i już wszystko wiadomo
U nas bunt, śniadanie się nie podobało [emoji3]
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Karola severn sky 4,2 do wzięcia na grupie, 820 zł
Wysłane z mojego Lenovo A7600-H przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Lenovo A7600-H przy użyciu Tapatalka
KasiaSierpien
Dzień dobry.
Ja mam dzisiaj spadek formy.
Mała drze się od rana i ja już płakałam z nią.
Mąż ma dzisiaj imprezę w pracy i nie wraca na noc a ja dzień jak codzień od blisko 3 lat siedzę sama w domu. Nawet po bułki nie mogę rano wyjsc bo nie mam z kim dzieci zostawić.
Mam kryzys macierzyństwa dzisiaj. Poważny.
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam dzisiaj spadek formy.
Mała drze się od rana i ja już płakałam z nią.
Mąż ma dzisiaj imprezę w pracy i nie wraca na noc a ja dzień jak codzień od blisko 3 lat siedzę sama w domu. Nawet po bułki nie mogę rano wyjsc bo nie mam z kim dzieci zostawić.
Mam kryzys macierzyństwa dzisiaj. Poważny.
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
ilo_88
Antena tak to u nas jest jak nie zaplacisz to nie pojdziesz do specjalisty, nie wiadomo po co sie podatki placi. Chociaz isc na nfz to wiekszosc 'specjalystow'
U nas wczoraj mlody poszedl spac o 23! w dzien dwa razy na spacerze łacznie 4,5 h spal, polowa tego co w nocy spi hehe
Jeszcze mam pytanie Wasze dzieci rownomiernie na oba boczki sie przewracaja? bo moj ma dwa sposoby na przewracanie sie na bok, jeden to taki normalny a drugi to lapie sie za stope i tak jakby husta sie na bok, ale robi to tak tylko na lewy i to czesciej niz tak normalnie na bok
U nas wczoraj mlody poszedl spac o 23! w dzien dwa razy na spacerze łacznie 4,5 h spal, polowa tego co w nocy spi hehe
Jeszcze mam pytanie Wasze dzieci rownomiernie na oba boczki sie przewracaja? bo moj ma dwa sposoby na przewracanie sie na bok, jeden to taki normalny a drugi to lapie sie za stope i tak jakby husta sie na bok, ale robi to tak tylko na lewy i to czesciej niz tak normalnie na bok
ilo_88
Kasia ja juz wczoraj na meza sie tez wydarlam ze rozumiem ze on wraca z pracy ale walnie sie na kanapie z laptopem na kolanach i ma wolne a ja kurde kolysze malego godzine czasu a on nie chce spac jakby nie mogl mi pomoc, bo nawet umyc sie w spokoju nie moge.
karolask87
Moderatorka
Vievienne dzięki zerknę, ale nie ukrywam u siebie znalazłabym taniej haha
Ilo_88 mój też dostał ochrzan o 4 nad ranem, bo obudził mała chrapaniem!! Noż kur... i nawet byłby spokój bo zasnęła po 10 minutach i przy odkładaniu "chrrrr..." i oczy jak 5 zł i już tak łatwo nie poszło bo męczarnia do 5tej. Myślałam, że szlag mnie trafi...
Ledwo żywa jestem, a wieczorem przychodzi ktoś mieszkanie oglądać i pasowałoby, żeby jakoś wyglądało :/
Ilo_88 mój też dostał ochrzan o 4 nad ranem, bo obudził mała chrapaniem!! Noż kur... i nawet byłby spokój bo zasnęła po 10 minutach i przy odkładaniu "chrrrr..." i oczy jak 5 zł i już tak łatwo nie poszło bo męczarnia do 5tej. Myślałam, że szlag mnie trafi...
Ledwo żywa jestem, a wieczorem przychodzi ktoś mieszkanie oglądać i pasowałoby, żeby jakoś wyglądało :/
karolask87
Moderatorka
Siedzenie w domu...masakra, dobrze, że mamy tu swoją grupę "polskich" chustoświrek to co jakiś czas są spotkania na macanko i ciacho do kawy
reklama
karolask87
Moderatorka
Dziewczyny, a wasi tatusiowie wstawali w nocy na początku? Zmienić pieluchę itp.? Bo ja jak głupia nie chciałam męża obciążać, bo wstaje rano do pracy itd. Ostatnio z siostrą rozmawiałam na ten temat i u niej to samo było i stwierdziłyśmy, że upośledziłyśmy sobie mężów, bo przez to nie wiedzą jak to "fajnie i lekko" jest na początku