reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja jestem za stworzeniem takiego wątku.
A co myślicie o dopajaniu wodą teraz w upały przy kp? Ja chyba sprobuje dac małej bo widze że chce wiecej pic

Askw można spróbować, w tym wieku nie powinno to już wpłynąć negatywnie na laktacje. Chociaż ja się chyba wstrzymam, póki co wiszak niech sobie ciągnie pierdyliard razy dziennie.
Do dopajania polecam czystą wodę. Nie żadne herbatki, soczki i inne glukozy ;-)

No ja chyba troche wody dam, moj mlody w ogole nie chce jesc, juz prawie 4 h nie jadl i nie wiem czy to przez zeby czy przez upaly ;/

U nas nocka cieżka. Kilka pobudek i to z płaczem. Nie wiem może tak odreagowuje te przeżycia a może zeby ida?
U nas upały. Już jest 30 w cieniu i 45 na słońcu. Wychodzicie w taką pogode na spacery? Ja chyba wole po południu.
Moja Lilcia dzisiaj kończy 5 miesiecy:)
Askw ja musze wychodzic bo u nas w mieszkaniu nie da sie wyrobic tak sie nagrzeewa ze glowa mala , ostaatnie pietro zero cienia , papaa na dachu [emoji53]
My wychodzimy z tak ok godz 12 i chodzimy po osiedlu gdzies w cien na lawke albo do lasu chodzimy bo mieszkam 5 minut od lasu to jest gdzie pochodzic

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki Tusiaczek, bedzie super wątek i wszystko o odżywianiu w jednym miejscu;) Wolałabym żeby mała piła czystą wode ale zobacze jak to bedzie, kiedyś jak probowałam to pluła:p

Askw ja musze wychodzic bo u nas w mieszkaniu nie da sie wyrobic tak sie nagrzeewa ze glowa mala , ostaatnie pietro zero cienia , papaa na dachu [emoji53]
My wychodzimy z tak ok godz 12 i chodzimy po osiedlu gdzies w cien na lawke albo do lasu chodzimy bo mieszkam 5 minut od lasu to jest gdzie pochodzic

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To nie dziwie ci sie, lepiej na zewnątrz w cieniu. My mamy dom i nagrzało sie już 27st. Zasłoniłam okna, pootwierałam wszystko i wiatrakiem sie ratujemy.

U mnie mała została z mama maz do fryzjera s ja jade sobie zrobic zabieg na oczy - strasznie nie chciałam jej zostawiać chociaz bez meza no sle czasami tak jest - siostra i mama sie zajmą :)

reklama
Dzień dobry.
U nas też w mieszkaniu piekarnik... Uroki mieszkania na poddaszu. W zeszłym roku w upały nie spadało w mieszkaniu poniżej 30℃ a ja w ciąży. To był koszmar.

Ja będę rozszerzać dietę tak jak starszemu. Dostałam od pediatry taką ulotkę co w którym miesiącu. Kiedy mięso, kiedy jajka, kiedy gluten. Nie wiem jak się to ma do aktualnych zaleceń WHO ale u starszego się sprawdziło :) mogę wkleić zdjęcie jak któraś zainteresowana.

Byłam sobie dzisiaj na paznokciach i mam teraz pięknie odpicowane stopy :) już można bez wstydu w sandalach zasuwać :)

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry