reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Nie wiem, trzymam się kurczowo tej myśli, ze już wkrótce będzie zajadal inne rzeczy a mleko dwa trzy razy dziennie, chyba to mi pomaga przetrwać, nie psuj tego:( nie chce dawać mm, będę się doic do roku ha ha chyba że wcześniej zwariuje od tego dźwięku bzzztt bzzzztt..

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj malluszek wstal o 5,20 i o 7,20 i juz nie spi bawi sie zabawkami na bujaku i okrzyki wydaje , beti moj maaly je mleko 3 razy dziennie przy rozszerzeniu diety

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Niuniolek to zdecydowanie za mało mleka jak na pięciomiesięczne Dziecko. Mleko czy to mm czy kp ma być podstawą diety do ukończenia roku. Ale niestety takie są efekty zbyt szybkiego i zbyt drastycznego Rozszerzania diety.

Haha wlasnie wiem! Chce krotsza, teraz mam 4.2 na kieszonke idealnie ale na pp i kangura bez sensu. Ale tej nie mogę sprzedać bo ja kocham mocno. Hmm zaraz wyplata[emoji1]

Niuniolek, Ty Rafalkowi dajesz duzo tego mleczka na jedna porcje a moj chlipie jak maly kotek po 70 ml tylko ze czesto. Wiec na jedno nam wychodzi[emoji6]

Mąż mi wiezie kilo truskawek będę jeeesc!!!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry mamusie :) u nas w miare ok noc jak nigdy haha :D kupa po 2 dniach, jaka to radosc znalezc cos w pieluszce :D:D mi wlasnie nie chce sie jeszcze rozszerzac diety bo wiem ze mleko ma byc podstawa diety a boje sie ze jakos zaburze te proporcje wiec czekam :p
a tak mam pytanie moze glupie mocno ucierpialy Wasze biusty przy kp?:p

reklama
Beti ja juz dawno opedzlowalam koktajl truskawkowy. :D

Niuniolek trochę mało mleczka... za mało, przecież maluch nie ma 5m A mleczko czy to mm czy kp jest podstawą do roku życia...
On je co 3 h kazdy posikek nie maarudzi ze jest glodny jak probowalaam wiecej dawac to niee chcial albo zjadl i wymiotowal tym bo mial za duzo , dobrze tyje dosstaje rano butelke 250 pozniej znow butla 250 obiadek butla podwieczorek butla naa noc

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry