reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Bo zamiast docenic, ze Państwo zaczyna wspierać to lepiej i tak narzekać. Po co w ogóle dawali jak i tak wszystkim nie dogodzi. Ja tam się cieszę, bo moja siostra wczoraj urodziła przepiękną Laure i na nią dostanie 500 zl:))) Na pewno im się przyda, bo się nie przelewa. Jestem ciocia po raz kolejny jupi!:)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Beti gratulacje! A ja dzisiaj zostałam ciocią,tzn. już wczoraj, moja siostra także urodziła córeczkę Zosię:)
Moja mała znów ma katar, bidulka spać przez niego może. Włączyłam nawilżacz, do noska po kropelce nasivin, pod nosek maść majerankową, na kołderce 3 kropelki olbasu. Macie jeszcze jakieś pomysły?

Beti gratulacje dla siostry :) Imię super, chyba nie muszę mówić czemu mi się tak podoba hihihi :)

Betina układaj jak najwięcej na brzuszku w ciągu dnia, niech spływa ten katarek. Też nie dawno się męczyłyśmy z katarkiem. Na pocieszenie mogę dodać, że za jakiś tydzień przejdzie ;)

Beti gratulacje! A ja dzisiaj zostałam ciocią,tzn. już wczoraj, moja siostra także urodziła córeczkę Zosię:)
Moja mała znów ma katar, bidulka spać przez niego może. Włączyłam nawilżacz, do noska po kropelce nasivin, pod nosek maść majerankową, na kołderce 3 kropelki olbasu. Macie jeszcze jakieś pomysły?

Rafał jak miał katar to robiliśmy inhalacje z soli fiziologicznej maść majerankowa i pod materacyk kładłam poduszkę żeby główkę miał wyżej tak nam lekarz zalecił i było Ok

reklama
Do góry