reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Tusiaczek jak słodko :D nie pomyślałabym, że kot może tak potulnie z dzieckiem siedzieć :) My mielismy takiego dzikiego kota, co na wszystkie dzieci prychał, więc teściowa powiedziała, że weźmie go do siebie, niestety ale on był naprawde dziki, drapał babcie bez powodu jak przyszła, podgryzał no i na dzieci prychał :( a szkoda, bo do nas to ciągle przychodził się przytulać :)
Moja Hania dwa tygodnie temu (ponad bo w sobote były równe dwa) ważyła 1213 g, więc kruszynka, a teraz nie wiem, dowiem się za tydzień w środe :)

Mysiaka92 wiadomo ze usg nie trzeba brac tak doslownie bo wiadomo ze zazwyczaj sa rozbieznosci miedzy tym co pokazuje a tym ile rzeczywiscie maluch wazy i jeden lekarz zmierzy tak a drugiemu co innego wyjdzie... A krwawienie wiadomo dlaczego? Trzymaj sie tam!

Tusiaczek Twój kot wyglada jak mój :D ImageUploadedByForum BabyBoom1447092188.114600.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1447092188.114600.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1447092188.114600.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
Simka dzieki za linka, bardzo przydatne info[emoji3]

Tusiaczek super fotki, mam nadzieje ze za jakis czas u nas bedzie podobnie

Mysiaka92 nie martw sie waga napewno wszystko jest w porzadku, trzymam kciuki zeby krwawienie nie oznaczalo zadnych komplikacji!

reklama
Mysiaka z tym usg to różnie bywa. Z Szymkiem dwa tygodnie przed porodem robiłam usg i miał grubo ponad 3 kilo, a urodził się 2980;)
Zwłaszcza w późniejszych tygodniach jak dzieci duże to ciężko zmierzyć :)
Trzymaj się tam i daj znać co się dzieje.

Pauletta skąd masz mojego Teodora? :D:D:D

A co do spania w łóżeczku to Teodorowi też się zdarza, ale wyłącznie jak nie ma tam dziecka ;)
A te zdjęcia to takie pokojowe są, zazwyczaj to co Szymek robi z kotem nie nadaje się do publikacji ;) ciąganie za ogon po całym mieszkaniu to akurat pieszczoty. A kot znosi to z godnością. Wie, że dziecko to dziecko i ma na niego poprawkę. Za to jak np dziec się przewróci, albo zaczyna płakać to kot biegnie pierwszy.

Do góry