reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Jakby miała mieć dziewczynke to byłaby chyba najbardziej rozpuszczona pod słońcem. Tesciowa zawsze chciała córkę a ma 3synow. To wnuczkę chciała a tu drugi wnuk :)

Emenems jak urodzi sie maluch to pozmienia ci się. U nas to ja na macierzyński całym bo ze względów ekonomicznych. Szczególnie ze on często dostaje premie a nie wliczają mu się one potem do podstawy przy wyliczeniach. Ale mi to pasuje choć rzecywiscie człowiek dziczeje jak w domu siedzi. Ją chciałam teraz małego do przedszkola dać i wrócić do pracy ale po przeanalizowaniu wyszło że się nie opłaca bo nie chcieliśmy dużej roznicy wieku.

Ostatnia edycja:
witajcie, jacie ale zapitalacie z tymi postami :p chyba Was nie nadrobię, ostatnie posty o płci - my też jeszcze nie znamy :( ale ja od poczatku ciąży czuję że będzie chłopczyk :tak: zobaczymy czy się moje przeczucie sprawdzi :-)
a co do imion to macie już jakieś wybrane ?

reklama
Do góry