reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Tusiaczek to skąd jesteś? U mnie dużo mam a nawet tatow nosi a mimo to na początku traktowali mnie jak ufo ;)

szkoła rodzenia fajna ogólnie, ale zrazilam się do swojej. U nas była też grupa dla samych mam

reklama
A moj juz sie nie moze doczekac [emoji3] ale oczywiscie to indiwidualna sprawa kazdego czy pojdzie czy nie. Ja jednak chetnie poslucham i pocwicze na lalkach, mozna pogadac, spotanie z polozna, podady laltacyjne i takie tam o dzidziusiu co moge teraz godzinami sluchac [emoji3] Dodatkowa wiedza nie zaszkodzi [emoji3]

Ja tam się chętnie dowiem jak oddychać, kiedy i jak przeć, jak potem pielęgnować malucha itp.
W końcu życie trzeba sobie ułatwiać a nie utrudniać. :-)
A mój mąż też jest chętny do pójścia. Przy porodzie też deklaruje, że chce być. :-)

Do samej nauki nie mam nic, trochę się dowiedziałam choć życie zweryfikowalo,ostatecznie miałam cc wiec sam poród nie bardzo mnie dotyczył, coś tam o pielęgnacji choć zupełnie inaczej się tym zajelismy po porodzie, ale trochę nieprzyjemności później było, z tym że nie chce pisać na ogólnym;)

Ja to bede cwiczyc ile wlezie bo przerażają mnie zmiany jakie moga zajac nieodwracalnie jak nietrzymanie moczu czy rozciągnięcie mięśnia prostego brzucha czy pękanie przy porodzie - uhhhh jak pomysle masakra :D

caly dzien poza domem i pol godz.nadrabiania postow hahah;D

apeluje do JULIA0903 :) wklej mi kochana linka,do tych kurtek,plisssss!:(

Ja tam się chętnie dowiem jak oddychać, kiedy i jak przeć, jak potem pielęgnować malucha itp.
W końcu życie trzeba sobie ułatwiać a nie utrudniać. :-)
A mój mąż też jest chętny do pójścia. Przy porodzie też deklaruje, że chce być. :-)

Moj tez przy porodzie chce byc[emoji3]jak razem to razem i pepowine bedzie przecinal [emoji3]

See you jak wejdziesz na sklep hm to dla kobiety jest dział mama, są za 149 teraz

Karolina mój też chciał być no i cóż, nie udało się ;) ale dobre ze się chłopy do tego poczuwaja

Mój chłop rękoma i nogami się bronił przed porodem ze mną ;) koniec końców był ze mną, a jaki dumny do dnia dzisiejszego chodzi i gada ze Olina miał pierwszy na rekach :) nie wspomnę że ja miałam go pierwsza na brzuchu tuż po urodzeniu ale to mało ważne :)

teraz gada ze idzie na bank ze mną rodzic :) tylko jestem ciekawa jak to ułożymy z olinem ??? Bo poród w styczniu a teściowa emerytura dopiero od lutego... chyba ze sprzedamy sasiadce, bo widzę ze się zakumplował z nią :)

wkurzało mnie tylko to że on jadł a ja nie mogłam :(

reklama
Helo:)

Seeyou wlasnie szukalam i niema ich na stronie juz;/ musialabys sobie zobaczyc za jakis czas:)

Ja pomimo ze juz dziecko mam tak myslalam zeby sie przejsc, ale sama bo maz jezdzi zawodowo i w tygodniu go niema...chcialabym dowiedziec sie jak prawidlowo oddychac, pierwsza pomoc itd to zawsze sie przyda:)

Do góry