aktina
Fanka BB :)
SeeYa - na szczęście nie, pierwsza ciąża książkowo... teraz się trochę bałam, bo trzy i pół roku miałam mirenę, wyjęłam ją 9 czy 10 lutego i po dwóch miesiączkach, trzecia już nie nadeszła, jakos 11 kwietnia była ta owocna owulacja i tak miałam shiza na poczatku czy nie jest za wcześnie - ale mam nadzieję, ze nie a co piersi to juz teraz miałam tak kilka razy ze ból trochę ustąpił - bolało tylko przy dotyku a potem ból się znowu nasilał, więc tym razem też tak będzie Musimy zrozumiec ze z naszymi fasolkami na prawde dzieją się cuda, z małęgo niewidocznego ziarenka powstaje człowiek, więc trudno żeby wszystko pojawiało się na już, musi minąć trochę czasu aż wszystko się prawidłowo rozwinie
tutti - ja jeszcze na razie zdecydowanie polecic nie moge, bo dopiero raz użyłam ale czytałam fajne opinie- chociaz wiadomo dla każdego coś innego będzie dobre. swój kremik kupiłam w rossmanie, ale w aptekach i innych drogeriach na pewno będą, no i w internecie też
noo gray dobry jest, ale jak ktoś może smiało współżyć w pierwszym trymestrze Tez bym poczytała jakieś "nastrojowe" książki, ale nie mam pomysłu na żadne tytuły, stricte poradników nie chce mi sie czytać więc na razie zostaje mi forum
tutti - ja jeszcze na razie zdecydowanie polecic nie moge, bo dopiero raz użyłam ale czytałam fajne opinie- chociaz wiadomo dla każdego coś innego będzie dobre. swój kremik kupiłam w rossmanie, ale w aptekach i innych drogeriach na pewno będą, no i w internecie też
noo gray dobry jest, ale jak ktoś może smiało współżyć w pierwszym trymestrze Tez bym poczytała jakieś "nastrojowe" książki, ale nie mam pomysłu na żadne tytuły, stricte poradników nie chce mi sie czytać więc na razie zostaje mi forum