reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamusie gotują, szydełkują...

reklama
HEJ DZIEWCZYNY :)
w ramach trzepania internetu w poszukiwaniu nowych inspiracji wypatrzyłam takie słodkie cuda. Mnie szczęka opadła i jak nie lubię maskotek - chętnie bym się przytuliła do takiego stworka.
więc podzielę się z wami moim zachwytem
Moniaivoy dziergamy???
sevimli oyuncaklar dolls&toys
at-the-attic-AlicjaRodzik

Kochana ja z tym dzierganiem, to nadal jestem w czarnym lesie...Ale tez mi się marzy zrobić kiedyś takie cudeńko:)

Kartki co prawda już wysłałam, ale zdążyłam zrobić jeszcze zdjęcia ;-) Wzory kartek były przeze mnie powielane, więc trochę czasu zajęło mi ich robienie :baffled:

Upiekłam ciasto jak dziecko śpi :-) z porzeczkami. Wyszło po prostu fenomenalne. Tego przepisu szukałam kupę czasu. Jest idealne, robi się szybko, proporcje dobrze dobrane i jaki smak. Na święta miałam piec ciasto orzechowe ale nie będę, raczej upiekę to ciche ciasto tym razem z truskawkami. Tak się objadłam, że aż mi ciężko. A najgorsze, że nadal mam na nie ochotę :-) Dzięki za przepis, już go spisałam do notesiku :-) I polecam jak któraś jeszcze nie robiła. Ekspresowe i smaczne :-)

Oj z chęcią upiekę to ciasto porzeczkowe :)A my mamy jutro wigile w przedszkolu , więc upiekłam pierniki :)...dużo pierników :) DSC_0820.jpgDSC_0817.jpgDSC_0824.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry