reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Czesc dziewczyny my wrócilismy z nad wody woda ciepla ale zaczyna się psuć pogoda może popada niepadało od 2 miesiecy prawie ,susza jak diabli.Wsadziłam placek do piecyka i sie piecze Amelka spi a Wiktoria beczy coś są marudne chyba będzie burza.\B-Asia gratulacje,Natka ciesze sie że spacerówka się znalazła.Dzisiaj łapałam małej mocz na wyniki bo jak miała 2 miesiące to załapała zapalenie dróg moczowych i teraz co jakiś czas na sprawdzenie ,jedziemy 9 lipca mam nadzieje że bedzie ok.I tak sobie jezdzimy jak nie do endykronologa to do nefrologa,nie nudzi sie nam,ale co mam zrobić trzeba brać życie jakie jest i się cieszyć.Pozdrowienia I CAŁUSKI

Ostatnia edycja:
B-Asia, Gratulacje, kochana! :-)
Kung Fu Panda bylo zajebiste, tylko pewnie te przedszkolaki co to oglądały, nie zaczaiły wszystkich mądrości, które kryją się w tej bajce... :-)
Przy okazji bytności w centrum handlowym zakupiłam w końcu dwie czapy z rondem dla młodej, na nosidełko będzie w sam raz (i spacerówkę zaniedługo też). A to fota z wczoraj, pierwszy raz w nosidełku :-d
Zobacz załącznik 84422

Basiu, cieszę się że macie już termin, czekamy na opowieści z przygotowań:-)
natka, dobrze że z tym wózkiem to tylko nieporozumienie:sorry2:
agnie, widać że Dusia lubi nosidło:tak: mozna w nim nosic dziecko tyłem do siebie?
frodo, życzenia najlepsze dla Was i dla maleństwa:-):-):-):-)

dziewczyny, czy macie już krzesełka do karmienia? my chcemy właśnie kupić i chciałam zapytać czy coś polecacie albo odradzacie:sorry:

Basiu, cieszę się że macie już termin, czekamy na opowieści z przygotowań:-)
natka, dobrze że z tym wózkiem to tylko nieporozumienie:sorry2:
agnie, widać że Dusia lubi nosidło:tak: mozna w nim nosic dziecko tyłem do siebie?
frodo, życzenia najlepsze dla Was i dla maleństwa:-):-):-):-)

dziewczyny, czy macie już krzesełka do karmienia? my chcemy właśnie kupić i chciałam zapytać czy coś polecacie albo odradzacie:sorry:
Ja myślałam o krzesełku, mam nawet upatrzone, ale zanim Celinka dobrze nie usiądzie to nie kupujemy.

reklama
Cześć dziewczynki.U nas też dziś pogoda do d...y.Z rana było ładnie ale ok.14 zachmurzyło się i zaczęło padać i pada do teraz więc ze spacerku nici.
Natka super że wózio się znalazł.
Basiu gratuluję.
Najlepsze życzenia dla Frodo i maleństwa.
A mój mały jak zasnął koło 17 to ciągle śpi.Zrobiło się chłodniej w domu więc mu się dobrze śpi.

Do góry