reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dobrze, ze mamy Monike ona ma chyba wszystko chyba zapisane kto kiedy i jak.

Frodo wszystkiego najlepszego z okazji 1000 niaka dla Ciebie i meza i samych uśmiechów i pysznych desreków dla Kubusia.
Mam zapisane.A jak nowa mama dochodzi to też zapisuję sobie na kartce.Nie wiem tylko jak mają na imię niektóre z Was i ile mają lat.

reklama
B-Asia, Gratulacje, kochana! :-)
Kung Fu Panda bylo zajebiste, tylko pewnie te przedszkolaki co to oglądały, nie zaczaiły wszystkich mądrości, które kryją się w tej bajce... :-)
Przy okazji bytności w centrum handlowym zakupiłam w końcu dwie czapy z rondem dla młodej, na nosidełko będzie w sam raz (i spacerówkę zaniedługo też). A to fota z wczoraj, pierwszy raz w nosidełku :-d
Zobacz załącznik 84422

agnie moge sie spytac gdzie kupilas i ile dalas, ja najtansze widzilam za 325:cool: nie wiem czy mi sie opyla, nadia wazy ok 9.5:sorry:

monika, fajnie że nam przypominasz o rocznicach, ale co do imion i wieku to właśnie tak ma być - forum jest anonimowe i dlatego wpisujemy się tu z pseudanimami, żeby się czuć swobodniej i może bezpieczniej, niektóre dziewczyny i tak mają przeboje z rodzinką i znajomymi i nie chcą być łatwo rozpoznawalne:sorry:

anja, Tobi jest cięższy i wiem że najlepiej się go nosi w chuście w taki sposób, żeby część ciężaru była przeniesiona na biodra, więc jeśli nosidło ma taki pas biodrowy to może być ok, my mamy nosidło ale się nie sprawdza, bo ciężko - w chuście dużo lżej

a i jeszcze jedno, w sygnaturze możesz mieć tylko 4 linijki
więc jeśli masz dwa zdjęcia, drzewko i nr gg to może już nie masz miejsca
spróbuj drzewko i gg w jednej linijce wkleić i dodać suwaczek

reklama
Do góry