reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Natka dobrze ze wozek sie znalazl
Moja Natalka tez nie chciala jesc a obiadkow i deserko wogole mi nie chce jesc pare lyzek zje i koniec pluje a jak slusze ze Wasze dzieci po calych sloiczkach zjadaja to az w szoku jestem bo ona mi nawet 1/3 ze 125 gramowego sloiczka nie chce nie wiem czemu czasem jakiegos banana albo jablka jej wcisne bo przeciez musi cos jesc:eek:

frodo-na tysiąc dni małżeństwa wszystkiego dobrego i na kolejne tysiąc i więcej

Załączniki

• coraaaa.gif
    coraaaa.gif
    16,3 KB · Wyświetleń: 41
Dobrze, ze mamy Monike ona ma chyba wszystko chyba zapisane kto kiedy i jak.

Frodo wszystkiego najlepszego z okazji 1000 niaka dla Ciebie i meza i samych uśmiechów i pysznych desreków dla Kubusia.

my też dopisujemy się do tych życzeń:-):-D:tak:

dzisiaj Zosia zjadła a raczej wypila 30ml mleka:wściekła/y: i wcisnęłam w nią pół sloiczka obiadku i ze 100ml soczku... i to wszystko... troche mało????
ale tu nie ma az takich upałów,zeby jej sie jesc nie chcialo...

jak zasypia na noc to podstawiam ja do piersi bo wtedy pije... tak chyba nieświadomie...
kasia a gorączkowała Nikolka albo coś?

hejka!!probuje Was doczytac dzisiaj bo wczoraj mi sie nie udalo -Ł mial wolne piekna pogoda wiec spacerowalismy a jeszcze pracuje .....

Sylka ja nie dalabym chyba rady zagladac tak czesto jakbym miala wlasna dzialalnosc a prawda jest taka ze pracuje na pol etatu a w domu mam juz luzik a zajmuje sie Bubusiem stad mam mozliwosc zagldania na bb;-)
Natka ciesze sie ze spacerowka sie znalazla.;-)
Kama mam nadzieje ze z tym nozkami all si!!!;-)
Monika mam nadzieje ze uda Ci sie Mikiego nauczyc robic do nocniczka a jak tak to poprosze o rady!!!:tak:ja tez nie chce Kubcia w pieluchach do nie wiem ilu bo szkoa i jego pupci i po co.....:eek:tylko ciekawe co na to tesciowa bo ja tam wiem kiedy mniej wiecej sika -5 min po jedzeniu i robi kubke a to gorzej bo przewaznie w trakcie jedzonka sie skupia:sorry::-D
Kubusio spi tylko w bidziaku z krotkim i przytula sie do kocyka
Dziuba a butki sliczne!!!!tez chce takie!!!:-p
Pandi zdjecie jest rewelacyjne ale sie prawie posikalam super!!!!:-)
Mojemu malcowi cos odbilo -pewnie upal i znow sie budzi 2 razy na zarcie w nocy ale ladnie mi spi na szczescie :tak:
Masiek szkoda bo chetnie bym zobaczyla Leosia:zawstydzona/y:
Frodo mnostwo usmiechu w zyciu dla WAs i Kubusia!!!:tak::-)
ja po obiadku -kubus spi wiec mogla was doczytac w koncu!!!a pogoda sie wlasnie psuje chodz jest cieplo ale parno.....bedzie lac na bank;-)dobrze ze rano zaliczylam spacer z bubusiem:tak:

mam wiadomosc 16 maja 2009 r z moim Łukaszem powiemy sobie TAK:-):-):-)termin sie zwolnil i Ł z moimi rodzicami dzis tam byli i zarezerwowali termin:zawstydzona/y::-)ale sie ciesze malo z gaci nie wyskocze.....:eek::-p

najlepsze życzonka dla frodo i Kubusia:tak::tak::-D:-D:-D:-D

netka mój Kacperek jak ne miał ząbków wcinał , jak się wyżynały tez a teraz jak ma to tez je bez żadnych grymasów:tak::tak:

a u nas lunęło teraz ale tak porządnie a le jeszcze wisi okropna ciemne chmura i grzmi dlatego zmykam:shocked2:

a i jeszcze sie pochwalę

mam juz pierścień:tak::-):-):-)
jak znajdą wolną chwilkę to wstawię foty
jest piękny:-D:-D:-D:-D

a nie ma u ans wody, awaria jakaś no szlak by tot rafił nic w domu nie mogę zrbi
co prawda wybiło mi źródełko jakieś 300 metrów od mojej posesji ale dawno nie badałam tej wody więc nie będę ryzykować b może jakie E.coli siedzi w środku:dry:

a zresztą ja mam z baniakiem lata, o takiego:no:

reklama
Do góry