hejka!!probuje Was doczytac dzisiaj bo wczoraj mi sie nie udalo -Ł mial wolne piekna pogoda wiec spacerowalismy a jeszcze pracuje .....
Sylka ja nie dalabym chyba rady zagladac tak czesto jakbym miala wlasna dzialalnosc a prawda jest taka ze pracuje na pol etatu a w domu mam juz luzik a zajmuje sie Bubusiem stad mam mozliwosc zagldania na bb;-)
Natka ciesze sie ze spacerowka sie znalazla.;-)
Kama mam nadzieje ze z tym nozkami all si!!!;-)
Monika mam nadzieje ze uda Ci sie Mikiego nauczyc robic do nocniczka a jak tak to poprosze o rady!!!
ja tez nie chce Kubcia w pieluchach do nie wiem ilu bo szkoa i jego pupci i po co.....
tylko ciekawe co na to tesciowa bo ja tam wiem kiedy mniej wiecej sika -5 min po jedzeniu i robi kubke a to gorzej bo przewaznie w trakcie jedzonka sie skupia
Kubusio spi tylko w bidziaku z krotkim i przytula sie do kocyka
Dziuba a butki sliczne!!!!tez chce takie!!!
Pandi zdjecie jest rewelacyjne ale sie prawie posikalam super!!!!:-)
Mojemu malcowi cos odbilo -pewnie upal i znow sie budzi 2 razy na zarcie w nocy ale ladnie mi spi na szczescie
Masiek szkoda bo chetnie bym zobaczyla Leosia
Frodo mnostwo usmiechu w zyciu dla WAs i Kubusia!!!
:-)
ja po obiadku -kubus spi wiec mogla was doczytac w koncu!!!a pogoda sie wlasnie psuje chodz jest cieplo ale parno.....bedzie lac na bank;-)dobrze ze rano zaliczylam spacer z bubusiem
mam wiadomosc 16 maja 2009 r z moim Łukaszem powiemy sobie TAK:-):-):-)termin sie zwolnil i Ł z moimi rodzicami dzis tam byli i zarezerwowali termin
:-)ale sie ciesze malo z gaci nie wyskocze.....