reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

anja, a jaka masz chustę? bo ja mam taka zwykłą z 5 m materiału zamotaną odpowiednio - ona zwykle jest w ogóle bez zszycia i ma 70cm szerokości więc nic się nie wrzyna

reklama
Ja mam na imie Marzena niech mnie rozpoznawają przeciesz nic złego nierobie.Dzisiaj zdębiałam Amelka oglądała całą dobranocke 25 ninut patrzenia w telewizor a po bajce wypiła mleko i poszła spać,żeby tak było już zawsze było by superrrrr.Jakiś dziwny ten placek mi wyszedł jakiś taki ale meżowi smakuje to już dobrze.

Ostatnia edycja:
Jagna jak wkleilas te suwaczki bo ja nie wiem o co tam chodzi, i czy trzeba zmniejszac zdjecie a jak tak to jaki rozmiar

Jagna wlasnie o te zdjecia mi chodzi co masz w podpisie tez bym takie chciala, chcialabym zmienic jeszcze zdjecie ktore mam na pasku Natalki tylko nie wiem tez jak, jakas tepa jestem

reklama
Jagna wlasnie o te zdjecia mi chodzi co masz w podpisie tez bym takie chciala, chcialabym zmienic jeszcze zdjecie ktore mam na pasku Natalki tylko nie wiem tez jak, jakas tepa jestem
To małe to avator, a te duże w sygnaturce zmieniasz tylko że możesz tam mieć tyko 3 linijki.
Pandi miała racje za dużo linijek. Dzięki.

Ostatnia edycja:
Do góry