reklama
Mam zapisane.A jak nowa mama dochodzi to też zapisuję sobie na kartce.Nie wiem tylko jak mają na imię niektóre z Was i ile mają lat.
Monika co u Ciebie?
Ja mam na imie Marzena niech mnie rozpoznawają przeciesz nic złego nierobie.Dzisiaj zdębiałam Amelka oglądała całą dobranocke 25 ninut patrzenia w telewizor a po bajce wypiła mleko i poszła spać,żeby tak było już zawsze było by superrrrr.Jakiś dziwny ten placek mi wyszedł jakiś taki ale meżowi smakuje to już dobrze.
Ostatnia edycja:
Właśnie nie mogę ich wkleić, zdjęcia jakoś poszły wczoraj, sama nie wiem jak to zrobiłam, a informatykiem niby jestem.Jagna jak wkleilas te suwaczki bo ja nie wiem o co tam chodzi, i czy trzeba zmniejszac zdjecie a jak tak to jaki rozmiar
KRZESEŁKO GALILEO CONECO, PROMOCJA+ GRATISY W-wa (389221636) - Aukcje internetowe Allegro
pandi - to dla Ciebie!! moja przyjaciółka i kuzynka wypróbowały, jedna używa do tej pory i świetnie się sprawdza!!
Basiu - telepaTYCZNIE chyba Cię ściągnęłam, myślałam o Tobie cały dzień - moje ogromne gratulacje!!!!
pandi - to dla Ciebie!! moja przyjaciółka i kuzynka wypróbowały, jedna używa do tej pory i świetnie się sprawdza!!
Basiu - telepaTYCZNIE chyba Cię ściągnęłam, myślałam o Tobie cały dzień - moje ogromne gratulacje!!!!
reklama
To małe to avator, a te duże w sygnaturce zmieniasz tylko że możesz tam mieć tyko 3 linijki.Jagna wlasnie o te zdjecia mi chodzi co masz w podpisie tez bym takie chciala, chcialabym zmienic jeszcze zdjecie ktore mam na pasku Natalki tylko nie wiem tez jak, jakas tepa jestem
Pandi miała racje za dużo linijek. Dzięki.
Ostatnia edycja: