reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Czesc dziewczyny my wrócilismy z nad wody woda ciepla ale zaczyna się psuć pogoda może popada niepadało od 2 miesiecy prawie ,susza jak diabli.Wsadziłam placek do piecyka i sie piecze Amelka spi a Wiktoria beczy coś są marudne chyba będzie burza.\B-Asia gratulacje,Natka ciesze sie że spacerówka się znalazła.Dzisiaj łapałam małej mocz na wyniki bo jak miała 2 miesiące to załapała zapalenie dróg moczowych i teraz co jakiś czas na sprawdzenie ,jedziemy 9 lipca mam nadzieje że bedzie ok.I tak sobie jezdzimy jak nie do endykronologa to do nefrologa,nie nudzi sie nam,ale co mam zrobić trzeba brać życie jakie jest i się cieszyć.Pozdrowienia I CAŁUSKI

Ostatnia edycja:
B-Asia, Gratulacje, kochana! :-)
Kung Fu Panda bylo zajebiste, tylko pewnie te przedszkolaki co to oglądały, nie zaczaiły wszystkich mądrości, które kryją się w tej bajce... :-)
Przy okazji bytności w centrum handlowym zakupiłam w końcu dwie czapy z rondem dla młodej, na nosidełko będzie w sam raz (i spacerówkę zaniedługo też). A to fota z wczoraj, pierwszy raz w nosidełku :-d
Zobacz załącznik 84422

Basiu, cieszę się że macie już termin, czekamy na opowieści z przygotowań:-)
natka, dobrze że z tym wózkiem to tylko nieporozumienie:sorry2:
agnie, widać że Dusia lubi nosidło:tak: mozna w nim nosic dziecko tyłem do siebie?
frodo, życzenia najlepsze dla Was i dla maleństwa:-):-):-):-)

dziewczyny, czy macie już krzesełka do karmienia? my chcemy właśnie kupić i chciałam zapytać czy coś polecacie albo odradzacie:sorry:

Basiu, cieszę się że macie już termin, czekamy na opowieści z przygotowań:-)
natka, dobrze że z tym wózkiem to tylko nieporozumienie:sorry2:
agnie, widać że Dusia lubi nosidło:tak: mozna w nim nosic dziecko tyłem do siebie?
frodo, życzenia najlepsze dla Was i dla maleństwa:-):-):-):-)

dziewczyny, czy macie już krzesełka do karmienia? my chcemy właśnie kupić i chciałam zapytać czy coś polecacie albo odradzacie:sorry:
Ja myślałam o krzesełku, mam nawet upatrzone, ale zanim Celinka dobrze nie usiądzie to nie kupujemy.

reklama
Cześć dziewczynki.U nas też dziś pogoda do d...y.Z rana było ładnie ale ok.14 zachmurzyło się i zaczęło padać i pada do teraz więc ze spacerku nici.
Natka super że wózio się znalazł.
Basiu gratuluję.
Najlepsze życzenia dla Frodo i maleństwa.
A mój mały jak zasnął koło 17 to ciągle śpi.Zrobiło się chłodniej w domu więc mu się dobrze śpi.

Do góry