reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Bo na bb jest najlepiej. Nutka mala wazy super. Szczegolnie, ze ma problem z tarczyca a te dzieci mało przybieraja na wadze.

czesc nutka i witaj.
pamietacie jak pisalam wam o tej mojej szwagierce? w zeszłym tygodniu urodziła dziewczynke.

napewno pamietacie..

jest w szpitalu bo ją źle wyczyścli!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wyobrażacie sobie? dla mnie to jest straszne,a ci lekarze... dzieciacz:no:ek w domu a ona w szpitalu. nie wytrzymalabym bez Zosi ani pół dnia a co dopiero leżeć w szpitalu i zostawic takie małe dziecko.

witamy z nicolka :) juz mialam odpisywac gdy nicolka zaczela stekac i wyszla z tego taaakkaa kupka, ze hoho :) i zapomialam co mialam napisac:zawstydzona/y: ale pamietam , ze widzialam sliczne zdjecia agi wiktorka, moja nicola tak samo schodzi z bujaczka jak wiktor:tak: i jeszcze zdjecia mili tez sliczne a najbardziej mi nam sie spodobalo ostatnie:tak::-D a i oczywiscie nadia z martynka- tak sie badja malutkie :)a mamusiom zazdroszcze spotkania...ahhh :zawstydzona/y:esti nicola olisia przyjmuje, kiwa glowa, ze jest na tak ;-):-)i cos gada z tajemniczym usmieszkiem :confused::tak::-D witaj nutka :)

Ostatnia edycja:
Dusia i Marti - normalnie zeź niewiniatek. Myslalam, ze sie posikam ze smiechu.
Kamila powiadasz, ze 5 kg w dwa tyg przytyłas..............kuźwa skad ja to znam i czemu nie chce zejsc. No coz przytyc łatwo a gorzej to spalic.
Tak wogole to czesc nowym mamusiom. Moze bedziecie tu dłuzej bo naprawde jest fajnie.
Doczytac was niestety nie mam kiedy, dlatego was pozdrawiam, z tymi, z ktorymi nie mam okazji pogadac na Skypie.
Pandi zapraszamy na Skypa, bo my Ciebie dałysmy do czata ale ty sie nie logujesz.

Dzieki za miłe przywitanie niemam skanera i niemoge zamiescic zdjęć dziewczyn ale może jakos mi się uda zeskanuje mi koleżanka.Natka 86 to dziwne że lekarz nieprzepisał mamy z dzieckiem do szpitala,ja przy pierwszej cesarce jak wyszłam do domu dostałam wysokiej gorączki i lekarz sie bał ze co nietak po cesarce ale to bylo tylko przeziebienie ,to skierował mnie z małą do szpitala ale nieposzłam bo mi przeszło.A teraz też miałam cesarke i naszczescie wszystko jest ok.

Ostatnia edycja:
Nutka ale nie potrzeba skanera wystarczy aparat i USB i wpinasz zdjecia. No chyba ze nie posiadas cyfrowki z wejsciem na USB lub wirelessa.

Poradzcie mi kobitki,bo mam maly problem(a moze i duzy). Otoz jak trzymam mlodego na recach albo mam go w nosidelku to sinieja mu nogi:szok:.Co to moze byc? Cos z krazeniem?

reklama
Niemam cyfrówki jeszcze sie niedorobiłam zawsze są jakieś inne wydatki,ale jakoś dam rade zamieścic te zdięcia.Ewa-adu nie tylko wymiary naszych milusinskich się zgadzają bo też są w podobnym wieku jak i te małe i te starsze.Właśnie poszła spac to pospi ze 2 godziny troszke mam odpoczynku.

Ostatnia edycja:
Do góry