reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Bo na bb jest najlepiej. Nutka mala wazy super. Szczegolnie, ze ma problem z tarczyca a te dzieci mało przybieraja na wadze.

czesc nutka i witaj.
pamietacie jak pisalam wam o tej mojej szwagierce? w zeszłym tygodniu urodziła dziewczynke.

napewno pamietacie..

jest w szpitalu bo ją źle wyczyścli!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wyobrażacie sobie? dla mnie to jest straszne,a ci lekarze... dzieciacz:no:ek w domu a ona w szpitalu. nie wytrzymalabym bez Zosi ani pół dnia a co dopiero leżeć w szpitalu i zostawic takie małe dziecko.

witamy z nicolka :) juz mialam odpisywac gdy nicolka zaczela stekac i wyszla z tego taaakkaa kupka, ze hoho :) i zapomialam co mialam napisac:zawstydzona/y: ale pamietam , ze widzialam sliczne zdjecia agi wiktorka, moja nicola tak samo schodzi z bujaczka jak wiktor:tak: i jeszcze zdjecia mili tez sliczne a najbardziej mi nam sie spodobalo ostatnie:tak::-D a i oczywiscie nadia z martynka- tak sie badja malutkie :)a mamusiom zazdroszcze spotkania...ahhh :zawstydzona/y:esti nicola olisia przyjmuje, kiwa glowa, ze jest na tak ;-):-)i cos gada z tajemniczym usmieszkiem :confused::tak::-D witaj nutka :)

Ostatnia edycja:
Dusia i Marti - normalnie zeź niewiniatek. Myslalam, ze sie posikam ze smiechu.
Kamila powiadasz, ze 5 kg w dwa tyg przytyłas..............kuźwa skad ja to znam i czemu nie chce zejsc. No coz przytyc łatwo a gorzej to spalic.
Tak wogole to czesc nowym mamusiom. Moze bedziecie tu dłuzej bo naprawde jest fajnie.
Doczytac was niestety nie mam kiedy, dlatego was pozdrawiam, z tymi, z ktorymi nie mam okazji pogadac na Skypie.
Pandi zapraszamy na Skypa, bo my Ciebie dałysmy do czata ale ty sie nie logujesz.

Dzieki za miłe przywitanie niemam skanera i niemoge zamiescic zdjęć dziewczyn ale może jakos mi się uda zeskanuje mi koleżanka.Natka 86 to dziwne że lekarz nieprzepisał mamy z dzieckiem do szpitala,ja przy pierwszej cesarce jak wyszłam do domu dostałam wysokiej gorączki i lekarz sie bał ze co nietak po cesarce ale to bylo tylko przeziebienie ,to skierował mnie z małą do szpitala ale nieposzłam bo mi przeszło.A teraz też miałam cesarke i naszczescie wszystko jest ok.

Ostatnia edycja:
Nutka ale nie potrzeba skanera wystarczy aparat i USB i wpinasz zdjecia. No chyba ze nie posiadas cyfrowki z wejsciem na USB lub wirelessa.

Poradzcie mi kobitki,bo mam maly problem(a moze i duzy). Otoz jak trzymam mlodego na recach albo mam go w nosidelku to sinieja mu nogi:szok:.Co to moze byc? Cos z krazeniem?

reklama
Niemam cyfrówki jeszcze sie niedorobiłam zawsze są jakieś inne wydatki,ale jakoś dam rade zamieścic te zdięcia.Ewa-adu nie tylko wymiary naszych milusinskich się zgadzają bo też są w podobnym wieku jak i te małe i te starsze.Właśnie poszła spac to pospi ze 2 godziny troszke mam odpoczynku.

Ostatnia edycja:
Do góry