reklama
G
goscinnie
Gość
Bo na bb jest najlepiej. Nutka mala wazy super. Szczegolnie, ze ma problem z tarczyca a te dzieci mało przybieraja na wadze.
natka86
mamusia Zosieńki
czesc nutka i witaj.
pamietacie jak pisalam wam o tej mojej szwagierce? w zeszłym tygodniu urodziła dziewczynke.
napewno pamietacie..
jest w szpitalu bo ją źle wyczyścli!!!!!!!!!
wyobrażacie sobie? dla mnie to jest straszne,a ci lekarze... dzieciaczek w domu a ona w szpitalu. nie wytrzymalabym bez Zosi ani pół dnia a co dopiero leżeć w szpitalu i zostawic takie małe dziecko.
pamietacie jak pisalam wam o tej mojej szwagierce? w zeszłym tygodniu urodziła dziewczynke.
napewno pamietacie..
jest w szpitalu bo ją źle wyczyścli!!!!!!!!!
wyobrażacie sobie? dla mnie to jest straszne,a ci lekarze... dzieciaczek w domu a ona w szpitalu. nie wytrzymalabym bez Zosi ani pół dnia a co dopiero leżeć w szpitalu i zostawic takie małe dziecko.
21kasia21
mamcia N&N :)
witamy z nicolka juz mialam odpisywac gdy nicolka zaczela stekac i wyszla z tego taaakkaa kupka, ze hoho i zapomialam co mialam napisac ale pamietam , ze widzialam sliczne zdjecia agi wiktorka, moja nicola tak samo schodzi z bujaczka jak wiktor i jeszcze zdjecia mili tez sliczne a najbardziej mi nam sie spodobalo ostatnie a i oczywiscie nadia z martynka- tak sie badja malutkie a mamusiom zazdroszcze spotkania...ahhh esti nicola olisia przyjmuje, kiwa glowa, ze jest na tak ;-):-)i cos gada z tajemniczym usmieszkiem witaj nutka
Ostatnia edycja:
G
goscinnie
Gość
Dusia i Marti - normalnie zeź niewiniatek. Myslalam, ze sie posikam ze smiechu.
Kamila powiadasz, ze 5 kg w dwa tyg przytyłas..............kuźwa skad ja to znam i czemu nie chce zejsc. No coz przytyc łatwo a gorzej to spalic.
Tak wogole to czesc nowym mamusiom. Moze bedziecie tu dłuzej bo naprawde jest fajnie.
Doczytac was niestety nie mam kiedy, dlatego was pozdrawiam, z tymi, z ktorymi nie mam okazji pogadac na Skypie.
Pandi zapraszamy na Skypa, bo my Ciebie dałysmy do czata ale ty sie nie logujesz.
Kamila powiadasz, ze 5 kg w dwa tyg przytyłas..............kuźwa skad ja to znam i czemu nie chce zejsc. No coz przytyc łatwo a gorzej to spalic.
Tak wogole to czesc nowym mamusiom. Moze bedziecie tu dłuzej bo naprawde jest fajnie.
Doczytac was niestety nie mam kiedy, dlatego was pozdrawiam, z tymi, z ktorymi nie mam okazji pogadac na Skypie.
Pandi zapraszamy na Skypa, bo my Ciebie dałysmy do czata ale ty sie nie logujesz.
Dzieki za miłe przywitanie niemam skanera i niemoge zamiescic zdjęć dziewczyn ale może jakos mi się uda zeskanuje mi koleżanka.Natka 86 to dziwne że lekarz nieprzepisał mamy z dzieckiem do szpitala,ja przy pierwszej cesarce jak wyszłam do domu dostałam wysokiej gorączki i lekarz sie bał ze co nietak po cesarce ale to bylo tylko przeziebienie ,to skierował mnie z małą do szpitala ale nieposzłam bo mi przeszło.A teraz też miałam cesarke i naszczescie wszystko jest ok.
Ostatnia edycja:
ewa_adu
Fanka BB :)
Amelka urodziła się 14 01 2008 roku w turku,ważyła 3800,56 cen a teraz 7200 i ma 65 cen
Witaj nutka,
Amelka ma podobne wymiary do mojego Kubusia. Ur sie 8 stycznia z wagą 3800 też a dziś waży 7250 i 69 cm.
G
goscinnie
Gość
Nutka ale nie potrzeba skanera wystarczy aparat i USB i wpinasz zdjecia. No chyba ze nie posiadas cyfrowki z wejsciem na USB lub wirelessa.
reklama
Niemam cyfrówki jeszcze sie niedorobiłam zawsze są jakieś inne wydatki,ale jakoś dam rade zamieścic te zdięcia.Ewa-adu nie tylko wymiary naszych milusinskich się zgadzają bo też są w podobnym wieku jak i te małe i te starsze.Właśnie poszła spac to pospi ze 2 godziny troszke mam odpoczynku.
Ostatnia edycja: