reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

aOla jak my wyrabialismy paszport nicolce to zdjecie robilismy u fotografa i oni mieli taka wielka poduche i nicolke tam polozylam, a fotograf zrobil kilka zdjec i wybralismy najlepsze :) ale dziewczyny pisaly, ze czasem mozna trzymac dziecko na kolanach a potem fotograf zmienia tlo i gotowe :)

reklama
o jeny, doczytałam Was!!
my po długim spacerku, właściwie jestem padnięta wiec nie zagoszczę dziś z Wami bo na 18 przychodzą moje przyjaciółki więc trza trochę ogarnąć w domu... chociaż najchętniej poszłabym już spać i nikogo nie widziała!!

nutka, witaj!! mam nadzieję że będziesz z nami często pisać!!

odebrałam buty ślubne, wyglądają tak:

Załączniki

• DSCN5358.jpg
    DSCN5358.jpg
    507,5 KB · Wyświetleń: 18
  • DSCN5359.jpg
    DSCN5359.jpg
    495,4 KB · Wyświetleń: 19
  • DSCN5360.jpg
    DSCN5360.jpg
    490,5 KB · Wyświetleń: 21
Dziuba fajne buty:-)
O kurdej zapomniałam że mam do odebrania paszport :szok::szok::szok:
aOla dzięki......hihih A zdjecie musisz zrobić u fotografa i możesz trzymać na rekach..........przynjamniej tak robią u mojego meża w pracy

WITAM NOWA MAMUSIE
Monika
moja babcia tez natrzymywala nas tak wczesnie i jak mialysmy rok to sikalysmy na nocnik a nie w pieluchy ja osobiscie tego nie robilam i moje dzieci 2 lata w pieluchach:baffled: zobaczymy jak bedzie z Karolkiem
dziuba buty sliczne:tak:

A my po spacerku prawie 4 godziny byliśmy już mi nogi odpadają.
Witam nową mamusię.Mam nadzieję że będziesz do nas często zaglądać.
Dziuba butki rewelacja.Ja też miałam niższy obcas bo mój S jest tylko kilka cm wyższy ode mnie.

A my po spacerku prawie 4 godziny byliśmy już mi nogi odpadają.
Witam nową mamusię.Mam nadzieję że będziesz do nas często zaglądać.
Dziuba butki rewelacja.Ja też miałam niższy obcas bo mój S jest tylko kilka cm wyższy ode mnie.
Nowa nie jestem, kiedyś już klikałam, ale dzięki. Po powrocie do pracy czasu brakowało, teraz zmieniłam prace i mam dużo czasu, na pisanie z Wami.

reklama
Kamilko, to moga byc spodenki ,naciskaja na tetnice przy pachwinie
zobacz czy tak samo mu sinieja jak trzymasz na golaska, moze jzne spodenki:-p mu zakladaj, bo jak za ciasne to moze byc niedokrwienie w nozce a to niedobrze:-(
wiec poobserwuj bez spodenek, w samej pieluszce, bo jak cieplo to sie Maksiu poci spodenki przyklejaja do pieluszki i ucisk.:eek:
wiec zrob mu luzik i napewno wsio budziet o'right:-D

baj de lej, te pastwiko i urocze baranki to twoje????:-), bo jak tak, to robimy u ciebie spotkanie BB, w namiotach sie rozbijemy i bedzie nas budzic beee baranie!:-Dkrowy jak trzeba tez wydoimy....:rolleyes:

Do góry