reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Nutka witam Cie;-)
Sylka ja to mimo pracy i obowiazkow jakos zawsze sie zapre i udaje mi sie wejsc na bb i nawet doczytam -kosztem spania porannego jak Kubus dosypia nocke:-pa na spacerku bubus jest 2 albo 3 razy dziennie tyle ze jak jest upal to ponoc kjest usprawiedliwienie i nie trzeba wychodzic i wychodzimy zawsze wieczorkiem:tak:Mili ja tez sie ciesze pomimo ze to listopad i pewnie bedzie zimno ale co tam w listopadzie sie poznalismy - 18-ego wiec patrzylam i 21 -ego jak bedzie wolny a ponoc jest to rezerwujemy!!!:-)

moj manicure francuz wychodzi momentami komicznie ale coraz lepiej mi wychodzi no coz praktyka czyni mistrza:-D
Nutka a moj Kubus urodzil sie w lutym ale mial 3750g a 52 dl ale wydaje mi sie ze byl dluzszy bo czy to mozliwe zeby urosl tak duzo i mial teraz 70cm??????!!!!:szok:a wazy ok 7kg ale moze i mozliwe bo tatus ma ponad 193cm;-)

Dziubus my tez milismy problem z usypianiem Kubcia pozniej niby zalapal i znow mu sie cos przestawilo!ale juz jest si zasypia sam w lozeczku tyle ze teraz trzrba go poglaskac po policzkua a jak jest goraco mimo otwartego okna to podmuchac delikatnie;-)wiesz ona moze nie moze zalapac bo co chwilke jet co innego....ja najpirw usypialam go w wozku z bujaniem pozniej bez bujania a pozniej przekladalam do lozeczka az zaczal zasypiac w lozeczku i latwiej bo smoka chwycil koniecznie musi miec piluszke i ukochany cienki kocyk i co najwazniejsze jedna noge odkryta i ni wolno go ruszac ani przykrywac!!!:sorry2:noga musi byc co zrobic :tak:

Miki niedawno po obiadku.A zrobił taką dziwnie żadką kupkę:szok:Jadł marchewkę z kurczakiem i śliwkowym purre to może po tej śliwce.A ubrudził siebie,mnie i leżaczek:no:Dziś wyciągnęłam nocniczek i nakładkę-leżały gdzieś w kącie w wózkowni u mnie.Zamierzam sadzać małego jak tylko będzie to możliwe,a nie jak z Bartkiem odkładałam to do 11 miesiąca

macie jakieś doświadczenia z wyrobieniem paszportu dla maluszka? konkretnie chodzi mi o zdjęcie? mogę sama ? jak to ma wyglądać?

aOLA zdjecia musi zrobi fotograf bo teraz zdjecie nie jest z 1 uchem odslonietym tylko na wprost robia wiec musi byc specjalnie zrobione,

Witam nowa mamusie :-) mam nadziej ze zostaniesz dluzej z nami iz niektore.

Ja zapakowalam malego i przyjechalam do rodzicow bo Jacek znowu do 18 pracuje i caly dzien bym znowu sama byla no i jutro i w piatek tez do 18 wiec ja i Wikus jestesmy do soboty u dziadkow :-) fajnie hehe

reklama
Do góry