reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czesc lasencje przy porannej kawce :-)
maly jak zwykle spal cala noc wiec ja tez wyspana jestem, teraz popijam kawke, wstalam o 6.30 szybko sie opluskalam puki maly wstal zroilam mu flache zalaczylam kompa i on sie obudzil :-D hehe te dzieciaki.

Maksik gratuluje 2 zabka tak wiec widze ze jak juz 1 wyjdzie to zaraz 2 tez jest tak parami :-D ale juz ci Kama zazdroszcze tych zabeczkow maluskich :-)

Mili przestan panikowac znajdziesz suuuper suknie i nie bedzie widac ani grama faldeczki wiec i tak bedziesz pieknie wygladac.

Dziewczyny jak to robicie z tymi przyrodzenianiami naszych panow malych, naciagacie im czy nie bo ja czesem w kapieli jak mi sie przypomnii dosyc daleko schodzi....

reklama
witajcie laseczki,
ja też już na nogach, zapowiada sie piękny dzień więc idziemy troszkę tyłki poopalać :cool2: mili, ja Ciebie świetnie rozumiem, ja mam ślub za 3tygodnie :)szok::szok::szok::szok::szok:) i wciąż ważę o 5kilo za dużo, nic nie zrzuciłam mimo ze sie bardzo staram, jak na przekór wszystko!! a przecież Duch Święty nie zabierze mi pewnej nocy tych zbędnych kilogramów... mili to ostatnie zdjęcie jest rewelacyjne!! tzn wszystkie śłiczne a to mi się straaaaaasznie podoba! w ogóle wszystkie dzieci są superowe! agnie, dobrze że Adusi nic się nie stało, bo mogło się groźnie skończyć!
nie pamiętam co chciałam której napisać... a wiecie co, ja bardziej na swoją intuicję wprowadzam nowe rzeczy niż korzystam z tych schematów żywienia, może dlatetgo że mała jak na razie dostaje oprócz cycka tylko zupkę jarzynową na obiad Gerbera, czasem deserek (tzn dotąd było jabłuszko a od niedawna marchewka +jabłko + winogrona) a dziś chcę jej wprowadzć na drugie śniadanie mleko modyfikowane z łyżeczką kaszki ml;eczno-ryżowej, a jak nie będzie żadnych reakcji złych to przeniosę ten posiłek na wieczór żeby lepiej jej sie spało...
no to na razie na tyle, idę z psem i ubrać się jakkolwiek, trzeba korzystać z pięknej pogody i iść na dłuuuuugi spacer - Anja dołączasz na plażę??
buziaczki

Hej, u nas dzisiaj upał się zapowiada:tak:Mężuż w domku-może gdzieś skoczymy?
Moje dziecko dizisja mialo rekord w spaniu pd wczoraj 20:30 do dzisiaij 8 rano!!!!Jak nigdy:szok:Jestem super wyspana
aOla ale śliczny chłopczyki i jakie cudne włoski...Mój Oli tez miał baaardzo dużo włosów.......już 2 razy u fryzjera byliśmy , bo mu do uszu i oczu właziły..................a teraz co?Zaczęły wypadać i ma śmieszne prześwity:-D:-D:-DAle teraz rosną mu juz nowe włoski te prawdziwe:-)
Agnie dobrze ,ze malutkiej nic się nie stało i ze na kocyk upadła..a jeździcie już w spacerówce czy w foteliku?
Kama ale fajnie.............zaraz na górze będą roasy.........zrób koniecznie zdjęcie............
Natali miała być Olisia:happy2:..............to my z Nicolką :-D:-D:-D:-D:-D

natka to zalezy kto sie Zosi podoba bo wiesz dziewczyna nie mur da sie usunac :-D

wazylam wczoraj wikusia i wazy na wadze domowej 8,5 kilo wie przez 5 tygodni przytyl kolo 500 to bardzo duzo jak na pol roczne dziecko no nic zobaczymy w na nastepnej wizycie u lekarza.

jejciu to moje dziecko mnie dzisiaj dobije:wściekła/y: juz drugi dzien tak jeczy ze nie da sie wytrzymac, nawet przez 5 minut nie umie sie pobawic a ja mam fure prasowania i sprzatanie i obiad, szlak mnie z nia dzisiaj trafi, tylko na rece i na rece:wściekła/y:

dziuba ide ide ale bedziemy raczej w polcieniu:cool: nie chce by Nadia sie opalila, na plazy jest za goraco, a ona nie lubi jak jej cieplo, bedzie krzyk:eek: wiec raczej deptak nam zostaje... gdybym miala taki duzy parasol:sorry2:

reklama
Do góry